Tugcezeynep89 Arkadaşlar eşim 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu bende bu sene Mayıs’ta hamile kaldı fakat 6 haftada düşük oldu. Geçen sene sipermiyogram testi sonuçları daha yuksekken bu sefer böyle çıktı yorumlar mısınız
Yildiz_1309 Tugcezeynep89 sanırım morfoloji sınırda benim esiminkide sınır aynı sayı diğerlerini pek anlayamadım bide hareketlilik düşük sanırım
munevver_frt Tugcezeynep89 morfolojisi iyi hareketsiz sperm %65 120 milyon spermi var gayeet iyi hareketli ve ileri hareketli sperm testte eksik girilmemiş görünmüyor keçi boynuzunu kaynatıp sabah akşam 1 bardak içerse daha iyi olabilir spermi yardımcı vitamin de kullanabilir geçmiş olsun 🌸
M-hilal Tugcezeynep89 bizde de biraz ileri hareket ve morfoloji sorunu vardı Dr Shiffa sperm kürü var onu kullandı eşim şimdi çok şükür bebiş bekliyoruz belki size de şifa olur denemek isterseniz
minipanda 11 volum ilk defa duydum ,genelde 3 volum falan oluyo ,ileri hareket az onuda bitkisel kurle duzeltebilrisnz
M-hilal Tugcezeynep89 Allah razı olsun, Rabbim isteyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah ♥️