HanifeAhmet Hamik sancıların düzenli ve tansiyonun da yüksek değil mi doktor sana yatış vermesi lazım bu durumda kaçıncı haftadasınız
Hamik Kkzm doktor gönderemem suyun gelir dedi yatış verdi kabul etmedim serum yiyom suan bende merak ettım
Seher_ornkk girl_boy_annesi Benim sonucumada bakarmısınız dün girdim nstye ama öğle arasına girince nstden sonra bekleyemedim kötülendim eve geçtim doktora gösteremedim 🤦🏽♀️ (36+4) haftalığım
Hamik Kkzm ayy bende 2 3 gün sonra doğurmıyım inşallah daha erken benim yaa sizin kaçıncı haftada oldu doğum
HanifeAhmet Seher_ornkk sizde hafif sancılar var ama çok düzenli değil sanki siz hissetmezsiniz bile hatta
Hamik Seher_ornkk çok çizgili olan bebek kalbi sanırsam emin değilim alttaki de sancı ama pek çizgi yok
Hamik HanifeAhmet tansiyon 9 a 6ydı aç mısın diye sordular valla 5 saattir hastanedeydim açtım sancılar içinde yatış istedi ama serum yedim şükür nst iyi çıktı sonra anca gelebildim evime 2 tane düşük ilacı verdi inşallah bişey olmaz
HanifeAhmet Hamik ha ben 16ya 9 gibi bir şey gördüm o yüzden yüksek dedim ters görmüşüm demekki 🤦 çok şükür inşallah bir şey olmaz Allah’ın izniyle güzel güzel dinlenmeye devam geçmiş olsun sağlıkla alın kucağınıza yavrunuzu 🙏
Kkzm Hamik 40+1 normal doğum ama sizin ikiz ikizler hep erken gelir endişe etmeyin Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı aminn🤍
Seher_ornkk Hamik anladım teşekkür ederim hepinize ❤️ Rabbim sizede zamanında sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah ❤️