iremsenturk_16 https://www.hizliresim.com/bgr7iqr Kızlar bugün gittik kesemizi gördük çok şükür iğne ve corasprine devam edeceğiz inşallah bu sefer sağlıkla gelir bebeğim bol bol dua bekliyorum 🥰🫶🏻
323832 iremsenturk_16 rabbim hayirlisi ile nasip etsin sağlıkla sihhatle dualarim seninle bende igne ve hap ile yola devam ediyorum 16 haftalik olduk
iremsenturk_16 Btlklnc amin canım benim teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 💛🙏🏻
iremsenturk_16 Btlklnc evet 2 kaybım var biri karnımda öldü diğeri düşük oldu bu sefer sağlıkla kucağıma almak istiyorum inşallah 🙏🏻
iremsenturk_16 323832 amin canım benim inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🙏🏻 alıştın mı iğneye canım sen
323832 iremsenturk_16 ilk gebelikte de 30.haftadan sonra kullanmistim bu gebelikte kanda gorur gormez basladik alistim igneye sonu allah nasip ederse guzel olacak bunu bilmek insanin canini yakmiyo guzel bi amaç için kullanıyoruz
iremsenturk_16 Elifsu01 şuan daha çok küçük haftaya belli olacak geç döllenme olmuş çünkü bebeği görünce kesinleşecek haftası inşallah canım 😌
iremsenturk_16 323832 bende kanda götür görmez başladık bakalım hayırlısıyla inşallah sağlıkla gelsinlerde bir şekilde sabredeceğiz 🫶🏻😊🤲🏼
Denizahsen iremsenturk_16 sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım ❤️ Bende iğne kullanıyorum 4 gündür her seferinde canım çok ağrıyor sende de oluyor mu yani normal mi bu iğneyi yaparken de öok kasıyorum kendimi :( alışamadım bir türlü
iremsenturk_16 Denizahsen kuzum bende öyleyim bugün 6. iğnemi vuruldum eşim yapıyor bana çünkü ben acıyla yapamıyorum o sızlama yanma Rabbim yardımcımız olsun sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏼💛
Sinem94 Denizahsen ben 6. yaptim kendimi kötü hissediyorum batirirken sonrasinda yanma oluyor bi kaç dakika da geçiyor morkluklarda oldu 😑
iremsenturk_16 2prensesannesiiii hayır sadece aspirin kullanmıştım yeterli değilmiş meğersem doktorumu değiştirdim şimdi hem aspirin hem iğneyle başladık 😔
themom_ iremsenturk_16 peki son adet tarihiniz ne zamandı bilginiz var mı? ben de hamileyim 5 haftalık hesaplara göre henüz doktora gitmedim belki göremem diye ondan sormak istedim :) bu arada sağlıkla kucağınıza alın şnsallah :,)