Neslihan37_ _edakrsu22 korseli olanları var çok rahat ettiriyor valla hem kiş ayı içinde çok iyi olur bir saat atleti kaldır sütyeni çıkar emzir zor olyr ama emzirme atleti büyük kolaylık sağlar
prematureannesi_ poyrazvearya bende indirimde diye aldım normal fiyat olsaydı düşünmüyordum onun yerine sporcu rahat açılan yarım atlet almıştım
Uzay1907 Sadece sütyen almıştım atlete gerek olmaz diye, valla alsaydım da olurmuş inanılmaz rahatlık üstünüzü soyunmadan bu soğuk havalarda süt sağmak, emzirmek çok pratik.
Utkulu1 poyrazvearya ben ilk dogumda 1 tane almıştım gerisini normal penye sutyen aldım. Bana da çok saçma geliyor 1 kez açıp ordan emzirmedim😴
Aksakal1907 @poyrazvearya ben büstiyer kullanıyorum o yüzden emzirme sütyeni almadım ama emzirme atleti aldım hem soğuklarda atlet giymek zorunda kalırsam onunla idare ederim
cennetinsusu poyrazvearya Çok kullanışlı bence.Ben emzirme dönemim bitene kadar atletini kullandım. Ayrıca zaten göğüsleriniz yara olduğu için ilk günler normal sütyen takamazsınız çok acır uçları. Sürttükçe acıyor çünkü. Bence denemelikte olsa alın 1 tane dursun. Hoşunuza giderse alırsınız tekrar 🌸
Kk39 poyrazvearya çok çok rahat ürünler e bebektekide guzel ama almayı düşünürseniz penti emzirme atletinden deneyin çok rahat yumusacik
3babyannesy Smyye1B sadece atletmi giyyosunuz altına sütyen? Göğüs ucu sivri belli olmuyormu k.bakmyin bilmedgmden soruyrm
Smyye1B 3babyannesy Benim kullandığım kaplı olarak geçiyor sadece atlet giyiyorum .Göğüs ucu belli olmuyor 😇
KKTCHatiralari poyrazvearya eger göğüs ucunuz yara bere içinde kalırsa işkence o zmn anlarsınız farkı sütyeni giyemezsiniz o durumda penye ama bol sütyen alırım derseniz o ayrı ama diğer sütyen giyilmez lohusalkıkta çok zor
Hulus poyrazvearya doğumdan sonra size bu ikisinin hiçte saçma olmadığını göreceğinizi garanti edebilirim 😁
Hatice_Bahri poyrazvearya vucunu nerdeyse hep çıkarıyorsun normal sütyen ve atlette ama emzırme kıyafetinde sadece önünü açıyorsun ve sırtın üşümüyor oran buran açılmıyor