Es00raa canım 5 hafta önce suyun azalmış demişti dr.. 2 hafta evde yattım, bu esnada her gün az az su gelmeye devam etti, 2 haftanın sonunda doktorum evde kalmamın riskli olduğuna karar verip hastaneye yatışımı önerdi , 19 gündür hastanede yatıyorum, damar yolundan antibiyotik tedavisi alıyorum ki bebek enfeksiyon kapmasın diye, inşallah sağlıkla gelir.. teşhis konduğunda 25+4 tük.. şuan 30+4 e geldik elhamdulillah, ha doğdu ha doğacak korkusuyla geldik bu günlere kadar..doktorum dayanabilirse 34 haftalık olana kadar bekletcez bebeği diyo, bu süreçte de hastanede kalışım devam edicekmiş, artık onun sağlıkla gelmesine odaklandık, hastanede ne kadar kaldığımın bi önemi yok..zor geçiyo günler, geçmek bilmiyor gibi hatta.. evimden ayrıyım, çocuklarım özledi beni, ben özledim onları.. anneanne babaanne var ilgileniyolar saolsunlar ama anne gibi olmuyo ne de olsa, küçük kızım hasta oldu, aklım onda..gidemiyorum, o gelemiyor.. miniğimizi sağlıkla kucaklamak için hepimiz bi fedakarlık içindeyiz.. Rabbim sonunu aydınlık eylesin.. amin.herkese sağlıklı hamilelikler ve doğumlar diliyorum