Hatice_aslankan Artık heyecanım gittikçe artıyor oğluma bian önce kavuşmak istiyorum kendimi psikolojik olarak doğuma hazırlıyorum sürekli yapabilirim diyorum kendi kendime sizin hamileliliğiniz nasıl geçiyor
girl_boy_annesi Hatice_aslankan biZde 33. Haftadayız benim 2. Gebeliğim aynı doğuma kendimi motive etmeye çalışıyorum 😅 inşallah sağsalim kucağımıza alırız 🤲🏼🥰
Nimetkayseri1438 Hatice_aslankan 31 haftalığız benim 3 üncü ama inanın doğsun diye gun sayıyorum karnımda taşımak doğduğunda bakmaktan daha zor geliyor 😅 doğumdan korkmuyorum taşırken yorulduğumu görünce 🤭🤭🤭
Hatice_aslankan girl_boy_annesi benim ilk amin inşallah sağlıkla doğarlar dört gözle bekliyoruz bakalım
Hatice_aslankan Nimetkayseri1438 evet geceleri uyuyamıyorum zaten karnım iyice büyüdü ama gelincede yatırmaz😂
Nimetkayseri1438 Hatice_aslankan olsun 😃 2 tane büyüttüm diyorum ikiside hjc uyumazdi gazdan geceleri fakat en azindan gündüz bi ağız üstü sırt üstü yatarım mide eksimesi olmaz tuvaletten ayrılırım bj süre artık yastık koyup klozette uyuyasım geliyor 🤭🤭🤭🤭 git gel çıkamıyorum. Disari yürüyüşe çıksam gezmeye dolaşmaya çıksam tuvalet arıyor gözlerim 🙈🙈🙈