Nursaygi Kızlarcım merhaba selamlar, Bir sorum olucak nasipse 14 kasımda hastaneye ikili tarama testi yaptırmaya gideceğim o gün kanda veriliyor ya aç veya tok fark ediyor mu acaba kan vermek için. İkili tarama testi yaptıranlar cevaplayabilir mi?
zeynepmom34 Nursaygi merhaba canım bende 10 gün önce verdim aç tok fark etmiyor zamanı gelince yapılıyor ben sonucu bugun aşdım doktorum gayet iyi dedi bi problem yok sevimdim 🤗🤗 rabbim herkezin sağlıklı sihhatlı sonuçlar verdirsin inşallah
Tugbakk Ben bugün yaptırdım daha ilk önce ultrasonda bakıyorlar bebeğin ense kalınlığı ve burun kemiğine orda doktor seni herşeyi ile bilgilendiriyor. Ölçümünü yapıyor daha sonra kan tahlilini aç tada yok farketmez onu veriyorsun onun sonuçları da 1 hafta 10 günü buluyormus ☺️
Nursaygi Tugbakk Teşekkür ederim bakalım bende gidicem sanki günler geçmiyor ayın 14’ü gelsin göreyim mişini diye sabırsızlanıyorum 😬☺️
Tugbakk Nursaygi Sormaa yaa bana da geçmek bilmedi en son 1 ay önce görmüştüm büyümüş kıpır kıpır yerinde durmuyo 🥰🙈Sizinde inşallah çok güzel geçer miniğinle özlem giderirsin 🙏☺️
Nursaygi Tugbakk Ay evet bende 1 ay önce gördüm o zaman sadece kalp atışını gördüm duymamıştım inşallah bu sefer kalp atışınıda duyarız 🙈 Siz kaç haftalıksınız ☺️
Tugbakk Nursaygi İnşallah amin 🙏Allah yüzünüzü güldürsün 🤗 biz 12 hafta 2 gün olmuşuz normalde 1 hafta geriden geliyordu ama şuan birlikte gidiyormuş ☺️
Mucizem33 Ben bugün gittim tam 11 haftalık olduk.bebek küçük.dedi 4. 5 gun etkiliyor görmeyi dedi. 1 2 haftalik olunca cinsiyet tahmini de yaparım.dedi bizim.orda 2 gun de cikiyo r sonuçlar
Nursaygi Mucizem33 Bizde son adet tarihine göre 14 kasımda 12+2 olucaz cinsiyetide az çok belli olur herhalde bakalım hayırlısıyla bir gidelimde
Nursaygi zeynepmom34 Sevindim canım bir problem olmamasına. ☺️ Bakalım inşallah bizde hayırlı haberlerle çıkarız hastaneden 🙏🏻
zeynepmom34 Nursaygi amin inşallah sağlıklı gelsin oğluşum sabırsızlanıyorum rabbim herkezin yavrusuna kavuştursun
Nursaygi Tugbakk Çok teşekkür ederim amin inşallah 🙏🏻🥰 Benimde ilk hastaneye gittiğimde 4 gün vardı aralarında son adet tarihimle bakalım görücez nasılmış ☺️