Susamuruuu Ewt resimde çift görünüyo ama sorum şu normalde kaset testler 1 hafta adet geçince gösteriyo die biliorm bnm adetim 2 gün gecikti acaba kaset bozukmu idrarı koyar koymaz kızarmya başladı cizgi? Kafamda deli sorular sevinsemmi bilemedm
Cgdm34 Susamuruuu hamılesın 👍kaset testler adet gecıkınce yaplılır zaten canım cıkması gayet dogal eger daha erken ogrenmek ısterden adetten bır hafta oncr yapılan gebelık testlerı vat onlar farklı fıyat olarak ta bır tık pahalı zaten 🤗🤗hakkında hayırlısı olur ınsallah kuzumm saglıkla kucagına alırsın☺️☺️
Deletedmom_85 Susamuruuu canım hayırlı olsun, çok normal çıkması güzel bir şey, betan yüksek demek ki. Femara ile mi gebe kaldın acaba?🌸
Papiiii Susamuruuu tabiki normall ben adetden 6 gun once oyrenmisdim senin birde 2 gun gevmis😂😂hamilesin kiz sevin yahu
Ela344 Susamuruuu çok normal kuzum benim de adetim 2-3 gün gecikmişti bende de direk iki çizgide belirgin olmuştu ☺️ hayırlı olsun şimdiden sağ salim sağlıklı bir şekilde Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻🥰
Aysershn44 Susamuruuu hiç belli olmuyor adetine 1 hafta olup çıkanlarda oluyor aynı gün yapanlarda bazen testte hiç çıkmıyo ama adeti 10 gün geçmis sizinki baya net hamilelik kan tahlili ve doktor kontörlü gerekli rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin💕🥰
Deletedmom_85 Susamuruuu ay inşallah darısı bana olur ya🥲 benim ilk ayım bakalım tutacak mı. Kaç yumurtan olgunlaşmıştı kuzum?
Susamuruuu RABBİM HEPİNİZDEN RAZI OLSUN İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN. DUACISIYIM TÜM HAMİLE KALMAK İSTEYENLERİN
Susamuruuu Deletedmom_85 ç blmıyorm cünkü bu ay femarayı kullandm günaşırı ilişki yaşadm doktora gtmekmistemedm gidince kafaya olduruyodm iikide öle yapmşm
Fundayakut Susamuruuu Benim adetime 1 gün vardı yaptığımda o zaman çıkmıştı ve şu an 27+5 haftalık olduk oğlumla yani evet çıkabilir büyük ihtimalle hamilesin canım 🥰
Selnay Susamuruuu benim adetim bir gün gecikmişti böyle çıktı çok net bir şekilde hamilesin kan ver suan sadece kanda görünür tebrikler
bademli_puding Susamuruuu canım ben hem erken gebelik testi hemde bu kaset testten yapmıştım çıkmıştı ki benim adetime beş gün vardı adet günüm geçmemişti sende gebesin bozuk değil yani 😅