poyrazin_annesi28 Masalcbc Son adet tarihinize göre hesaplanır. Doktora gittiğinizde ultrasonda da söyler doktorunuz
Masalcbc poyrazin_annesi28 ultrasonda gözükmedi ilk kan tahlilinde 756 çıkmıştı 20 günlük dedi salı tekrar yaptırdım kan tahlili 4018.0 çıktı
Masalcbc -Gr- 28 Eylül ama ultrasonda gözükmedi ilk kan tahlilinde 756 çıkmıştı 20 günlük dedi salı tekrar yaptırdım kan tahlili 4018.0 çıktı
poyrazin_annesi28 Masalcbc Düzenli artış için önemli beta. Dediğim gibi son adet tarihi önemli. Demek ki daha küçük. Ben de sadece minicik kese görmüştüm beta 7000 ken
Masalcbc poyrazin_annesi28 gözükmemesi normal o zaman 28 eylül adet tarihimin başlangıcı gözükmeyince bende korktum
poyrazin_annesi28 Masalcbc Beklemek zor oluyor sabırsız oluyoruz 🙂 İnşallah bı an önce gösterir kendini
Tubatgn Masalcbc 28 Eylül ise 6 7 haftalık hamilesiniz siz ama geç döllenme olabilir. Uygulama sizin yerinize haftanızı hesaplıyor. Ayarlardan bilgilerinizi eksiksiz doldurun🌺 sonra doktor keseye göre haftanızı söyler