Merve201119 Gns-gur ben maske takarim öyle kullanırım genelde banyo yıkamak için kullanırım ondada normal zamandada maske ile yaparim alerjim var cunki
mysweetbabyy Gns-gur kesinlikle zehir resmen onun yerine sirke karbonat dogal Arap sabunu kullanıyorum yıllardır
5kediannesi Ay hiç bir şey olmuyor boşuna evhamlanmayın 8 aylık hamileyim 8 aydırda kullanıyorum hiç bit şey olmadı ne bana ne bebeğe
Gns-gur 5kediannesi çok şükür canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim İki düşük olunca insan takıyor
5kediannesi Gns-gur amin teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun inşallah hayır maskede kullanmadım sadece ellerimde biraz kuruluk oluyordu kremleyince geçiyordu oda
poyrazin_annesi28 Gns-gur Sadece tuvalet banyo temizlerken o da çok değil. Nefret ederim çamaşır suyundan
Gns-gur poyrazin_annesi28 bende ederim bugün işte mecburen yapmak zorunda kaldım mutfak bezlerini de yatırdım yıkadım bayağı maruz kaldım
poyrazin_annesi28 Gns-gur Evet ben de çok korkarım o yüzden maske eldiven takıyorum siz de öyle yapın
Lionmom1 Gns-gur merhaba ben de sizin gibi mutfak bezlerini yıkadım az önce bir şeyim yok ama kuruntu yaptım. Sizde olumsuz bir durum oldu mu?
Narinsuu Ne tuhaf sorular var ya, geçen biri ne demiş ’kızlar apartman koridoru çamaşır suyuyla silinmiş ağzımı kapatıp iki kat çıktım ama bsiey olur mu sizce" demişti. Ne saçma şeyler ya.
Gns-gur Narinsuu benim sorum direk maruz kalmam bu platform neden var sorularımızı sormak için zaten tecrübeli olsak bizde sormayız insanın korkularını bilmeden etmeden öyle uzaktan söylemek kolay oluyor en basiti size saçma geliyorsa neden zahmet edip de cevap verdiniz acaba