poyrazvearya Ben anahtarlık yaptırıyorum birde çikolata düşündüm sizler neler yaptıracaksınız 35 tane yaptıracağım anahtarlık maaliyetli oluyor hastanede her gelen aileye 1 tane şeklinde verebilirim anca sizce bunda alıncak bir durum olur mu herkese dağıtsam yetişemem kesin görüp bana da ayır diyen olacaktır ama onlarada çok az sayıda hastanede dağıtmak için yaptırıyorum demeyi planlıyorum ama kaba mı olur ki sizlerde ne var ne yok🫶🏻🌸
eylulicten poyrazvearya Boyle bir sey yaptirdim canim. Bir de bunun cikolatasi var tabi. Kolonya da aldim. Hem eve gelenlere hem hastaneye gelenlere
sedamom00 poyrazvearya BNde çikolata ve magnet yaptıracağım Trendyol da indirim var baya aslında instagram da güvenilir toptan biyer bulunursa uyguna gelir
Udu poyrazvearya ben hastaneye ailelerimiz disinda kimseyi kabule etmek istemiyorum onlarda benim anne babam esimin anne babası, ama cikolata ve hediyelik atlı karınca yaptiricam eve gelen olursa onlara veririm
Udu eylulicten ay buda cok tatliymis ya benim atlı karinca 10 tanesi 300 lira tutuyo boyle bisey mi yaptirsam ki fiyati neydi bunun
eylulicten poyrazvearya trendyolda 25 adeti 140tl di. Suan indirim dönemi olabilir bakmadim. Ama arastirdiklarim icinde en uygun buydu. 25 yaptirdim yetmezse yine yaptiricam cok gelenim olmaz benim
Cdem21 sedamom00 dolapta da magnet yapan sayfalar var daha uyguna bakmanızı tavsiye ederim çikolata içinde çikolatadeposuu instagramda çok güzel geliyor ve uygun
sedamom00 poyrazvearya 35 tane yaptıracağım Ocak ayı gelmeden yaptıracağım ocaktan sonra çok zam gelir çikolata her zaman olurda magnet uygun bulursam
hukukcuanne_06 Gelen hediyelikleri çok önemsemediğim ve kullanmadığım için ben yaptırmadım açıkçası, nikahımda magnet açacak yaptırmış olmasaydım belki ondan yaptırırdım. Çikolata yaptırdım hastanede evde gelene ikram ettim o kadar😂
Meyra41 Bende küçük lokum kutularında lokum ikram etmeyi düşünüyorum kolonya ve çikolata. Diger süsleri mevlütte dağıtırım diye düşünüyorum
Fvzye  Ben bundan yaptırmayı düşünüyorum adet fiyatı 7 tl
poyrazvearya Fvzye Cansu_27 kızlar ben adedini 2.5 tl ye yaptırıyorum kendiniz rengini kartlığını seçebiliyorsunuz dolap uygulamasından buldum telefon numarasını verdi wpden sipariş oluşturdum yapınca tekrar dolaba yüklüycek alcam İstediğiniz gibi oluşturabiliyorsunuz