Yaren0524 Adetime 4 gün var hamilelik belirtilerim vardı bugün erken gebelik testi yaptım iki tane ikisinde de çift çizgi çıktı 5 dakika olmadan koyulaştı çizgiler yarın kan testi vermeye gidicem hamileyimdir dimi böyle erken öğrenen oldu mu ?
17papatya Yaren0524 erken gebelik testiyse büyük ihtimalle hamilesindir testlerin fotoğrafını yuklesene canım bi bakalım
yagizegemom Yaren0524 çizgiler net çıktıysa hamilesindir hayırlı olsun 🌸 fotoğraflarını yükleyebilirsen bakarız bizde 🥰
Minikbalpetegim Yaren0524 bende dün adetime 1 gün kala kaset test ile öğrendim canım. 1 dakika bile geçmeden çift çizgi oluştu. Akşam da kan testi verdim netleştirdim 🙏😊 hayırlı olsun inşallah sende hamilesindir 🤗
yagizegemom Yaren0524 hiç bilmiyorum bende bi kaç kere yüklemeye çalıştım ama beceremedim 🤦🏻♀️ Öğrenirsen benide etiketleyip söyle lütfen 😂
Zeynepdgn50 Yaren0524 https://imgyukle.com/ Bu linke girip fotografı yükleyin daha sonra linki kopyala yapıştır hapın buraya tekrar ☺️☺️
Yaren0524 Minikbalpetegim hayırlı olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Yarın kesinleşcek benimkide inşallah hamileyimdir anında belirdi ve koyulaştı
Minikbalpetegim Yaren0524 amin çok teşekkür ederim senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah 🙏 Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin isteyen herkese
ednurr55 Yaren0524 ben 3 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim aynı gün kaset test aldım merak ettim onda ne olcak diye onda da çıktı
MorKelebek54 Yaren0524 regline 4 gün olduğu halde çok iyi koyulaşma olmuş kuzum büyük ihtimalle hamilesin yarın kesinlikle kan testi ver, hadi hayırlı uğurlu olsun kuzum 🤲🤲🤲
Gamzeuzunn Kan testi bile 190/200 tl olmuş ona okadar para verene kadar direkt doktora git derim ben daha iyi :))