Tugce1610 Arkadaşlar merhaba bat 6 kasımdı. 2 Kasım beta 5.4 7 Kasım beta 40.7 Bugün doktorum değerin düşük kimyasal yada dış gebelik olma ihtimali var dedi bana yükselme iyi gibi geldi ama doktor öyle diyince üzüldüm açıkçası anlayan yorum yapabilir mi
Analikonline Tugce1610 gayet güzel canım Dr sadece nedense çok erkenden içine kürt düşürmek istemiş:) sadece takip edelim dese yeterliydi. Ben de regle 3 gün kala 10 ile öğrendim kimyasal değil keseyi de gördük ama yeni tabi ne olacağını Allah bilir şu an. Yani demem o ki herkes 15999 lerce öğrenmiyor. İlk gebeligimde de düşük beta ile öğrenmiştim.
Lavinyaa8 Tugce1610 ben regl gününde 8 ile öğrenmiştim geç döllenmeymiş sizin de öyle olabilir doktorlar hep böyle en kötüsünü söylüyor benim deger 665 oldugunda bile iyi degil demisti
Tugce1610 arirangg bende öyle düşünmüştüm olabilecek ihtimalleri söylemiştir diye tahmin ettim cuma günü tekrar kan vericem inşallah geç döllenme olmuştur
Tugce1610 Analikonline benimde 3. gebeliğim ama diğerlerinde hiç beta takibi yapılmadı adetten bir gün sonra baktırdım ikiside 300 küsurlardaydı haftaya gel keseyi görürüz dediler ve gittiğimde kese görünmüştü şimdi battan 2 gün geçti böyle olunca hem şaşırdım korktum burda postlarda görüyorum hep geç döllenme diye sanırım bende öyle oldum diye düşündüm inşallah öyledir 🤲🏻
Tugce1610 Eses90 evhamlı davranıyorum sanırım teşekkür ederim her birinize biraz daha sakin kalmayı denicem 😇
Tugce1610 Lavinyaa8 bazen çok acımasız olabiliyorlar evet ama sanırım söylemek zorunda oldukları için. Öyle yada böyle beklemek zorundayım rabbim hayırlısını versin inşallah herkese