gokce62_ Nisan da doğum yapaxak anneler , bebişlere nasıl kıyafetler aldınız ? Alanlar varsa yardımcı olabilir mi ?
Mucizebebek2 gokce62_ kız olursa sadece isimli hastane çıkışı yaptiricam ablasının 10 çocuğu büyütecek kıyafeti vardı onları giyecek bir kaç zıbın sadece erkek olursa da abartmadan alicam kizimda çok abarttım kullanamadi çoğunu bu sefer bilincliyim
Alymus gokce62_ valla cinsiyeti öğrenemiyoruz bir şey alamıyoruz kız için o kadar güzel şeyler var ki ama alamıyorum 🥹
Busra-busraa gokce62_ 16+5 iz doğum 20 Nisan gözüküyor.cinsiyet için doktorumuz geçen hafta kız dedi ama önümüzdeki ay tekrar bakalım ddi.tam netleşinceye kadar bişey almayı düşünmüyorum
BbabyMom Cinsiyeti öğrendigımde ufaktan başlıcam bende nısan ayı o kadar soguk olmıcagını düşünüyorum zıbın takım tulum ağırlıklı almayı düşünüyorum
Malvinka Benim ki 16 hafta 5 günlük oldu geçen hafta doktor kız dedi daha net öğrenecem oyla alacam uzun kollu şeyler almaya düşünüyorum çünkü havalar daha soğuk olur bebeğim üşümesin
ilaydaaltann_ gokce62_ 19+1 im. 3 nisan dogum olarak gözüküyor. Kızım olucak Allah nasip ederse. Yeni yeni başladım alisverislere. ama bebek arabasi kuveti besigi falan en sona birakmayi düşünüyorum. Ananesi de örgülerine başladı.
gokce62_ ilaydaaltann_ benimde doktorum 14 haftalıkken kız dedi direk gösterdi kendisini kıyafetleri almaya başladım ama arkadaşım tulum al diyor içine kısa kolu giydireceksin sonuçta falan dedi ama temmuz ağustosta da bebişler sağlıkla gelsinler tabi 3 aylık oluyorlar 🤷🏻♀️
ilaydaaltann_ gokce62_ Cabuk buyudukleri icin su anlik 0-3ay aldim havalar bi soğuk bi sıcak oldugundan ince kalin seklinde aldim kisa kollu almadim. Büyüdükçe alirim artık