adehuS Kızlar 39+1 haftalığım,sabahtan beri belimden kasıklarıma vuran regl sancısı gibi sancım var ve az önce lavaboda az miktar kahverengimsi bi leke geldi sizce doğum başlıyor olabilir mi?
egeninincisii adehuS Çok yüksek ihtimal. Sancı sıklığınızı takip edin. Düzenliyse mutlaka hastaneye gidin.
1erkekkannesiiii adehuS nişan gelmiş büyğk ihtimalle canım ama nişan gelince hemen doğum başlamıyor suyun gelirse ya da ağrın sıklaşıp artarsa doktorunu ara hemen. Şimdi de lekelenme oldu diye haber verebilirsin için rahat etsin. Güzel haberlerini bekliyoruz doğum hikayeni yazarsın insallah bi çırpıda kucağına gelsin 💜💜💜
Nazlican46 1erkekkannesiiii nişandan ne zaman sonra doğum başlıyor yani nişan terimi ne demek ben bilmiyorum da
adehuS Nazlican46 1 hafta sonra doğumu başlayan da varmış 1 gün sonra da 1 saat sonra da o kişiden kişiye değişiyor sanırım,nişan da rahim ağzını kapatan sümüksü bi tıkaç doğuma yakın düşüyor sanırım
1erkekkannesiiii Nazlican46 1 günde olur 2 hafta sonra da olur canım degısıyor. Su gelirse hemen başlar ama nişanda başlamıyor yine de takip etmek lazım
SeymaYildizz Arkadaşlar nişansız doğum başlayabilir mi yani rahim ağzı açılabilir mi illa gelmesi mi lazım çünkü bende de kuru kuru bel ağrısı ve kasıklarımda adet ağrısı gibi var sürekli tuvalete çıkıyorum ama akıntım koyu sarı renkte yoğun geliyor
Son-ali295 Doktoru arman en mantıklı iş olur ablamda 2 ay önce doğum yaptı nişan geldi suyu da geldi sabah öğlen doğumu oldu 🤗🤗 umarım bi avazda doğumun olur evladını kucağına alırsın