Ulkuatly minnosmakarna hiç bi sorun olmuyor ılk hamileliğimde de kullandım aşırı mide bulantı kusmam vardı sımdı de kullanıyorum gece yatmadan 2 tane öğlen bitane içiyorum 4 taneye kadar kullanılabılıyor
Cgdm34 minnosmakarna fazla derken canım zaten ıkı yada uc sefer ıcebılırsın fazla tuketme dıye demıslersede bu yuzden demıslerdır doktorun zararlı gorse zaten vermez ıcerısındeı kagıtta da ne kadar kullanabılecegın yazıyor bende kullandım hıc bır yan etkısını gormedım buyuk rahatlık demıstım valla ıyılıde doktorum yazmıs bana dedım hatta
isimsizzz minnosmakarna Doktorum bana hamilelikteki en en güvenli bulantı hapının prilam olduğunu söyledi , bir b vitamini türevi dedi, o yüzden zaten çok tesirli bir hap değil , herkeste işe yaramıyor , eğer işe yararsa şanslı kesimdesin demektir 🥰
Udu Songulll46____28 hamilelikte neyin nasil uygulanicani bebek ustunde nasil bi etki birakicana da doktorlar karar veriyodur diye dusunuyorum 😂 yoksa doktorlar bakar gonderir ne ilac kullanilicana da eczacilar karar verirdi 🤣
Seda3425 minnosmakarna hiç bir zararı yok gece yatmadan iki tane içiyordum çok nadir midem bulanıyor su genel olarak kesiyordu mide bulantısı ni