Arzu_uu BARANNN24 doktorunuz çok erken söylemiş yanılan çok duydum banada 12 de kız dedıler erkek çıktı bence bıraz daha bekleyin 15 16 haftalarda kesin belli olur
myangelson BARANNN24 yani genelde erkek denilince pek değişmiyor bana da 12+0 da erkek dendi oğlumuz oldu ama bekle bakalım 12. Haftada falan neler denecek
BARANNN24 myangelson aslında erkek hissediyorum ama tüm belirtiler kız gösteriyor bakalım diğer haftalarda ne diyecek
aslansmommm BARANNN24 12. Haftada kız gibi dedi erkek oldugunu anldık 16. Haftada çok erken henüz kesin gözüyle bakmayın şimdilik saglıklı ömürlü olsun inşallah
zumzum Yüksek ihtimalle kız dedi doktorum ilk başlarda çok kararlı gözüküyordu. 17. Haftadan sonra erkek dedi başka bir doktor ve erkek.🤭 Aşırı erken yapılmış bir tahmin gibi geldi açıkcası.
myangelson BARANNN24 belirti çok da cinsiyet belirtmiyor ya. Hissettiğin oluyor bende erkek hissediyordum hep oğlum oldu
1erkekkannesiiii BARANNN24 öyle mi? Doktorum boşuna okumuş o zaman 😂 28 hafta olduk degısmedi ikili testte detaylı bakıyorlar bilmiyorsanız