Merhaba arkadaşlar , ben hep devlet hastanesine gittim, sonra detaylı ultrason randevusu bulamayınca özel hastaneye gittim, orada bana bebeğin iri olduğunu söylediler , ben de olabilir genetiktir dedim, çünkü ben de minyon birisi değilim ve bebekken de oldukça iriymişim. Sonra 32.haftamda özele geçtim, şu an 37 haftalığım.
Geçen hafta doktor kontrolünde bebek 3.600 çıktı hadi artı eksi 300 gr ölçüm hatası olsa bile , iki haftada 600 gr almış
Bebeğim normalde şu an 37+2 de ama geçen hafta doktor dedi ki , Bu bebek iri değil senin adet tarihinde yanlışlık var (çünkü 36.haftada 3.600 gr çıktı , boyu kilosu baş çevresi her şeyi yaklaşık 10 gün önden gidiyor dedi)
eğer öyleyse ben şu an 39.haftada oluyorum 🥹🥹🥹 bebek hiç durmuyor kıpır kıpır ve vajen bölgem büzüşüp açılıyor gibi hissediyorum, acaba kaçıncı haftaya kadar bekler , haftaya sezaryan alalım der mi acaba asla sancım yok çünkü
yarın doktora gideceğiz ama cumadan beri çarşamba günü gelsin diye bekliyorum , vakit geçmiyor sadece bunu öğrenmek istiyorum, bilmiyorum doğumdan da korkuyorum bir an önce haftaya alsalar da benim işime gelir, bu fikre de alıştım, paylaşmak istedim sizlerin kaçıncı haftada kaç kilo, hangi hafataya kadar beklediler sezaryan için🥹🥹🥹