Dün ayrıntılı ultrasona gittim canım 3 teydi randevum gidince barkodumu verip bekledim 10dk falan..sonra girebilirsiniz dedi sekreter gittim hafif loş ışıklı ultrason odasında baktı bayan doktor kontrol etti ölçümlerini yaptı bebeğimin yüzünü ve kalbini net göremediğini söyledi pozisyondan dolayı koridorda 10dk yürüyüp tekrar gelmemi söyledi öyle yaptım tekrar girdim uzandım inatçı bebiş yine net göstermedi, doktor tekrar çıkıp tatlı bir şeyler yiyip geri gelmemi söyledi öyle yaptım bu sefer göründü kalbi çok şükür normal çıktı her şeyi. Cinsiyet erkek görünüyordu önceki randevuda bu defa kordon olduğunu net göremediğini söyledi doktor. Ultrason ekranı doktora dönüktü hiç göremedim neredeyse görmek istiyorum diyince 10 sn falan çevirdi ekranı ama merakımı gidermeye yetmedi maalesef.. fotoğraf istedim yazıcısı olmadığını söyledi vermedi.. Sonuçlar gebe polikliniğindeki doktora gidiyormuş şansımı deneyim belki doktor alır diye aşağı indim ve Ramazan beye sonucumu gösterdim o da normal dedi çok şükür haftama göre uygun çıktığını söyledi 1 ay sonra aç karna gelip şeker yüklemesi yapılacağını söyledi bu şekilde bitti bu aşamada 😊 Çok şükür 🥰