Bets Kızlar park beşik aldık yatağını henüz almadık. Yatak olarak ince olanlardan yani oyun park yatağını ilk 6 ay kullanmak gerekiyormuş. Ya da park yatağı yerine reflü yatağı mı alsak beşik içine koyarım. Sizin fikriniz nedir bu konuda 😊
hafsa2020 Bets ben civilden sünger yatak aldım güzel biraz sert biraz yumuşak zaten park yataklar için yapılmış yatak bebiş daha doğmadı ama güzele benziyor bakalım kullanınca daha iyi anlarız😊
Kadze Bets ysnidogan için bi tarafı sert bı tarafı ortopedik yataklar varmıs ben sonradsn öğrendim bilmedgmden yundn ince ve sert yatak yaptırdım onu kullancma battaniye bile kullansan olur sert olması yeterli
Haticeozturk Bets ben bugün baybmall dan aldım indirimde sünger yatak fermuarli yıkanırda ilk zamnlar sert sünger yatak olması gerek dedikleri için ben öyle tercih ettim
Busra8080 Bets yumusak olursa niye olmasin ki baktim cok pahalıydı uygun bulursam alirim diye düşünüyorum
Bets Busra8080 ama kemik gelişimİ için sert olması lazım diyorlar bilmiyorum kararsızım bende neyi dikkaté alacağım konusunda
Mlkegz Busra8080 yumussk alma bebek içine gömülmesin bogulma tehlikesi yüksek + gelişimi için de önerilmiyor 👍🏼
Ayseee42 Kraftın yaylı yatakları park yatak içinde olur mu acaba ya kullanan var mı o yataklar içinde hem sert hem yumuşak geçiyor
0581 Sert olması lazım bende kraftın park yatağını düşünüyorum diğer yataklar çok inçe geldi kullanan var ise tavsiye verebilir mi