Yumos34 merhabalarr. _ PREGO QUANTUM travel bebek arabası 2069 kullanıp memnun kalan ya da kalmayan var mı acaba. Kraft onyx +armour travel sistem_ bebek arabası ile prego quantum arasında kaldim. Varsa iki araba için yorumlarınızı bekliyorum.
SebnemRasit Ben prego quantum aldım daha kullanmadım ama kraftla arasında dağlar var sanki onu almak için gittim görüne vazgeçtim pregonun iç hacmi felan çok geniş sağlam kumaşı felan bide ayak örtüsü de var. İnşaallah iyi çıkar şuanlık iyi gibi duruyor
Yumos34 SebnemRasit teşekkür ederim ben de prego alcam buyuk ihtimalle ikisini de magazada denemedim henüz bi gidip bakayim ben dee 😌
Yumos34 SebnemRasit istanbuldayım online olarak fiyat bilgim var (6 bin 6 bin 500 ) magazalari bilmiyorum. Araba icin dolasmadim henüz
SebnemRasit Yumos34 bende 7.400 e aldım mağaza dan göya tanıdık mağazası indirim çok az yaptı ama yinede piyasaya göre indirimli oldu. Ama çok beğeniyorum ben gri gibi kahve gibi olan rengini aldım siyah hemen tozu lekeyi belli eder diye. İnşaallah sizde aldığınız arabadan memnun olursunuz ☺️
tontonhanim Prego range travel sistem aldık şuan için aşırı mükemmel ve kaliteli duruyor henüz kullanmadık ama geniş iç hacmi falan var sizin dediğiniz model pregoda mağazada bakmıştık oda harikaydı