Cgdm34 Kader_yldrm 58 le hamılr kaldım canım 35. Haftamdayım 68 kılodayım ama soylr dusun sadece senın kılon degılkı bebegınde kılosu var karnımızın ıcındekı sıvı var oyle sadece kendı kılomuz degıl bu☺️☺️oyle motıve et kendını ben 1.55 boyundayım bana gorede aldıgım kılo fazla ama yeterkı bebeğim saglıklı olsun dıyorum☺️🤭
Bernnnaaaa Kader_yldrm 33 haftalık hamileyim 5 kilo aldım. Dikkat ettim bebeğe yararlı şeyler tüketmeye çalışıyorum zaten doktorum senin 10-15 kilo almana gerek yok bebek alsın yeter demişti gebeliğin başında bana. Hep dikkat ettim
Elif25 Ahoeskibayramlar benimde 3. Çocugum. Diğerlerine göre hızlı gidiyorum bunda bakalım nasıl bitcek 😂😂
aasenaktas Çok fazla kilo almamak gerekiyor doğum ve süreç için evet ama kilo takıntısı yapmamak gerekiyor bence kilo bu alınır verilir bebeğin gelişimi kilosu sağlığınız yerindeyse kafaya takmayın
Kader_yldrm aasenaktas yok takıntıdan değil de post okudum kimse neredeyse hiç kilo almamış ben de kendim bu postu açtım benim gibiler var mı diye 😅
EmineDefneGokce Kader_yldrm biraz dikkat etmek lazım sağlık açısından canım. Hani aman kilo aldım oram bozuldu şuram bozuldu olmasın derdimiz. En önemli şey sağlığımız 😌
ssusarii Kader_yldrm yok yokkk ben de öyleyim 43 kiloyla hamile kaldım 34 haftadayım 63 kilo oldum şimdiden doğum olana kadar 70 75 i görürüm 😂😂
cerenarslan11 Kader_yldrm bende 50 kilo ile hamile kaldim 38+3 haftalık gebeyim ve 65 kiloyum 15 kilo aldim doğumda zaten 7-10 kilo gidiyormuş bence dert etmeyin
Bebetooooooooooo Ezonunannesi16 aynen benimde 36 hafta oldu 11 kilo aldım ama tartıya çıkınca hayret ediyorum biraz sırt kısımlarında doluluk oluştu bide basket topu gibi göbüş 😄 Ben 30 haftaya kadar 3,4 kilo almıştım ama sonrasında 1 ayda 3 kilo fark oldu tartıda . Tabi ben şokk 😄😄
Ezonunannesi16 Bebetooooooooooo inşallah aldığımız gibi veririz kiloları 😂 gerçi hiç sanmiyorum ama neyse
Mrvrntsv Hafta 5 kilo aldim . Sekerim sınırd cikiyor dikkat ediyorum mecburen. Yoksa bende cok alirdim istahim cok
Ezonunannesi16 Fir hayırlı olsun canım . bende ilk zamanlar 8 kilo verdim ama sonra bı aldım alış o alış valla 😂 sende ilerleyen süreçlerde alırsın yani
Neslismom Kader_yldrm 36 haftadayım ilk hamileliğim de 7 kilo almıştım aşermememe rağmen ve ful iştah açıklığıyla bunda ise 15 aldım valla takmıyorum kilo verilir canım ne iisterse yiyorum yarasın bebeme milletin aklı çıkıyo kilo alacam çirkinleşecem diye anlayamıyorum o kesimide valla
Kader_yldrm Neslismom valla ben de herşeyi yiyorum doğumdan sonra eski halime dönerim diye kendimi motive ediyorum
Rumiss 28.haftadayım 5 kilo aldım ama bunu bulantı ve mide problemlerine bağlıyorum bulantı bitti yanma iştahsızlık başladı doğurunca bi rahat mide problemi yaşanadan yemek yerim inşallah 🤣
Asim_Mehmet Kader_yldrm Ben komple gebelikte 4 kilo almıştım, yeni doğum yaptım, gebe kalmadan evvela göre de 1 kilo vermiş bulundum. Bende kilo alabilenler çok şaşırıyorum. Nasıl alabiliyorsunuz, çocuğum başlansın diye herşeyden de yedim halbuki