Seyma06 Kader_yldrm 🤣 bence tavsiye etmiyorum ve dikkat etmeni öneririm ilk gebeligimdi çok takmadım tabi 21 aya kadar emzirdim kızımı zaten ilk 6 ayda aldığımin yarısi gitmişti ama geri kalanını zor vermiştim
Glgn-48 @Kader_yldrm bende 20+2. Haftadayım 8 kilo aldım 🤦🏻♀️🥹 bebeklerimiz iyi olsun kilo verilir gider ama kilo almayanları görünce bende acaba abartıyor muyum diye üzülüyorum
Alisa22 Kader_yldrm yalnız değilsin canım ben de 29 haftalığım 13 kilo aldım doktor biraz yavaşla çok kilo almışsın dedi ama öyle çok yemiyorum da aslında bi daha bu günler geri gelmeyecek takma kafana bebeklerimiz doğsun hep birlikte veririz
Kader_yldrm Alisa22 kesinlikle bütün söylediklerine katılıyorum doktorum da ben de ödem de olduğunu söyledi tuzu falan yasakladı
Bebetooooooooooo Kader_yldrm evet başlarda 3 ay hiç almadım sbit aynı kiloda kaldım sonra doğru ise 1 ayda 3 kilo fark etti tartıda 😄 Beşişimin canı sağ olsun alırız da veririz de. 1 yıllık evliyim bekarken 90 kilodan 65e düşmüştüm sağlıklı beslenerek yine yaparım hiç dert değil sağlıkla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻🐣
ensensr23 Bunu okuyunca istemsizce kendime güldüm daha 2 buçuk aylık olup onca kilo aldığım için ama umursamıyorum bebeğimiz sağlıklı olsunda kiloyu doğumdan sonra veririz nasipse