adennlilith1 cevrenizdekilerin muayenesini yapmadan sezaryen diyen Dr lar mi var diyorsunuz? Acaba o para için sezaryen eden Dr lar anne normal yolla bebeği doğuracak inanca sahip degilse, bebekte herhangi bir sorun varsa, annenin çatısı müsait değilse vs vs. Sebeplerine hiç bakmadan sezaryen yapalım dediğinde çevrenizdeki kişiler de aaaaa Dr hiç muayene etmeden para için bizi sezaryen yapıyor tüh diyip ameliyathaneye mi gitmiş? İlla bir muayene olup illa bir mütalaa olmuştur Dr ve hasta arasında. Dr para için bunu yapmış olabilir evet ben Dr lara gözü kapalı ooooo tip okumuş diye güvenen Bi insan değilim. Ama bunu yapsa karşıma geçse konuşsam böyle bir niyeti fark etsem müsaade etmezdim….
Şimdi bunu niye yazdım? Bazen öyle postlar açılıyor ki maalesef burda hassas ya da her şeye inanan hamile olanlar vs var. Onlar da durup diyebilirki aaaa sezaryen de para almak için böyle böyle oluyormuş. Kimse de demezse yok ya öyle olsa bilinir vurur kapiyi çıkarım ondan değil bebek tersmis, suyum azaliyormus, bebeğin kalp atışı düşmüş, hemoroidim varmış, ekimde fitik varmis, çatı darmis vs vs. Herkes alır ele düşer yola.