YagizAsyaMom Nsrin5 tehlikeli bir durum kanama hemen acile gidip doktora muayne olun lütfen beklemeyin
Albatros3501 Nsrin5 kanama bariz yoğunsa evet tehlikeli hemen git. lekelenme şeklindeyse bekle devamı gelirse acile git canm
Duygu1234 Doktora görünsen ıyı olur canım en ıyı o bılor.yerleşme kanaması da olabılır düşük de olabılır.hafıfe almamak lazım .bı sorun varsa müdahale eder en azından
Kumral60 Nsrin5 hic beklemeden hemen doktora gitmelisin canim kesen gozuktuyse mudhale edilir olumsuz birsey varsa.
Nsrin5 Anlamadm bi anda bel ağrım başladı çok hafif bi kanamam var 20 dakika oldu şu anda bi kanamam yok yani kimsenin bu şekilde oluyo mu
Kumral60 Nsrin5 canim bazilarinda yerlesme kanamasi oluyor ama her lekelenme tehlikelidir bende ilk bebegimi kaybettim 6 haftalikken ve seninki daha kucuk ihmal etmeden kosmalisin acile sonra pisman olmak var.
Duyguuuu Nsrin5 canim kanamami kahverengi leke gibi mi? Leke gibiyse cok yeni oldugun icin yerlesme kanamasi olabilir. Ama yinede bir doktora görün
gamzedenizz Nsrin5 bence hemen acile gitmelisin bendede ole olmustu haffti sonra atti ve dusukle sonuclandi hic bekleme derim..
Zeynepali Valla cnm bnm ilk gebeligimde 1 2 damla kan geldi 8s haftaliktim kaybeddim ne olur ne olmaz az cok demeden gittttttt
Nsrin5 Zeynepali biraz detaylı anlatırmısınız ben dün gittim iğne vuruldum ilaç aldım günde iki kere içicem çok az kanamam dinlen dediler sizin nasıldı ne yapmam lazım yardmcı olurmusnuz
Zeynepali Nsrin5 cnm bn dr. Giddim gayet guzel gorunuyor annesi 10 gun snra gel kalp atisini duyalim dedi 10 gun olmadan cok az leke olmus kanama ve ertesi gunu gittim de kalp atisi yok 8 haftaliksin dedi kurtaj yapicaz falan pisman iste 😑😔😔😔😢