KayraVeAnnesi_06 Fidan_14 Kalan eksiklerim için kasımı beklemiştim şimdi onları tamamlıyorum Bitsin yıkayıp ütüleyip Allah nasip ederse hazırlayacağım Çantamı daha bugün aldım 🫢
Nkrdnzz Fidan_14 Hem heyecan hem korku 🥹🙏 Henüz kıyafetleri yıkayıp ütülemedim eksiklerini almaya devam ettiğim için , yarısı bitti yarısı kaldı hastane çantamız da henüz hazır değil herşeyi son ana bırakan öğrenciler gibi 🤭🫣 Kendi eksiklerim de var henüz pijama vs 🫠
Alimm-5 Fidan_14 bebeğimin hastane çantasını alışverişini tamamlayıp hazırladım sadece kendi çantam kaldı onuda cumartesi günü hazırlıycam inşallah 🥰
QUEEN0888 Fidan_14 Heyecanlıyım)Ben toplu alıcam dıye 😅ihtiyaçları yazıyorum.InşeAllah kasımı)geçebiliyimde nası mutlu olurum. Kasılma başladımı?
tazeanneveminigi Heyecan dorukta ama çok ağırlaşmiş hissediyorum kendimi. Eşyalar hala hazır değil yıkamaya başlamıştım hafta sonu ancak hava çok kapalı kurutma sorunu bir yandan ağrılar bir yandan. Eksikleri var hala. Kendime hiçbir şey almadım 😑 15 Aralık son gün. Ama bizimki beklemez sanki o kadar. 😂
Barbekusos Heyecan, panik, mutluluk, endişe hepsi üst üste :) az once minnosumun hastane cantasini %70 hazırladım yoruldum oturdum :)) hepsi saglikla gelsin insallah, Rabbım hepimize ağız tadıyla huzurlu doğumlar nasip etsin :)
Bircebbk Hala aktif çalıştığım için yavaştan alıyorum İzne çıktığımda hızlandırıcam Umarım bu arada doğurmam😄
nilsmomy Fidan_14 Bizimde 17 Aralık kıyafetleri yıkayıp ütüledim hurçlara koydum evi temizletip sonra yerleştireceğim yerlerine. Haftame çantasını da hazırladım haftaya da beşiğini kurdurucam eşime ❣️ Heyecan dorukta bir an önce sağlıkla geçsin şu günler inşallah 🤲🏻
HeyMommy 12 Aralık günümüz doluyor. Ama aralıktan önce gelecek gibi içime doğuyor. Herşey hazır bi bebek eksik 😂
Defnem_26 Bizede 30 aralık dedi aman hocam 2 gun daha dursun durabiliyorsa dedim erken gelmezse kucuk hanim 😂
zilhan Benimde uygulamaya göre 28 Aralık ama sezeryan olursa belki daha erken olabilir bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim , eksikleri hallettim . Lohusa kıyafetlerimi filanda yıkadım ❤️çok az aldı , bu hafta sonu hallederim hepsini çanta hazırlama filan
Mervee16ozturk zilhan benim de uygulama da 28 Aralık son gün ama benim ikinci sezeryanım olacak doktordan 12.12.22 olurmu dedim 37+5 oluyor olur dedi ilk oğlumu da 38 de almıştık
Nazendehanim Fidan_14 yarın yatağı ve sifonyeri alicaz ,pazar günü boya yapılacak ,kıyafetler yıkanacak pzt çanta hazırlanacak ve ben zil zurna gribim 😂 kıyafet işini erteleyebilirim benden mikrop bulaşmasın diye 😅 ama bu hafta bitmesi lazım 34 e giricem 12 dennsonra . Sen neler yaptın