xzxzxzxzxz Kızlar ilk hamileliğim 11 haftalık olmak üzereyim detaylı ultrason ne zaman yapılması gerekiyor ve nasıl yapılıyor? Yaptıranlar bilgisi olanlar yazabilir mi😊
Sersel_15 xzxzxzxzxz 20. Haftadan sonra yaptırıyorsunuz ve her doktor yapamıyor perinatoloji den randevu almanız lazım haftanıza göre çünkü yoğun oluyor ileri tarihe veriyor
xzxzxzxzxz Ftmnr_35 internette 11-13 hafta yazıyor sizin dediğiniz de yazıyordu o yüzden sormak istedim 😊
-Muallime- Radyoloji uzmanı yapıyor ultrasonla aynı şekilde detaylı inceleyip ölçüleri not aliyor doktorunuz da göz atıyor bu kadar.
Mer93 xzxzxzxzxz dediğiniz ikili taramadır o haftalarda o yapılıyor çünkü ayrıntılı ultrason çok sonra daha var size zaten yaklaşınca dr unuz sizi yönlendirir randevunu al yaptır diye 20-22 arası oluyor genelde
xzxzxzxzxz Duygumut inşallah 🥰 bende az önce denk geldim biri yazmıştı 23 haftalık detaylıya girememiş o yüzden bende tam emin olayım gitmişken yaptırırım dedim daha var o zaman😊
xzxzxzxzxz Sersel_15 teşekkür ederim 😊 o zaman bu gittiğimde doktorumla konuşayım ona göre randevu da alırım
Duygumut xzxzxzxzxz 19-22 arası en iadeli ben bugün 19a girdim ama bebek 1 hafta önden gittiği için bugün gireceğim detaylıya. Zaten doktorunuz söylüyor size sağlıkla kucağınıza alın inş
Ozge_5516 xzxzxzxzxz eger devlette yaptiracaksaniz simdiden randevu alın yoksa randevu devlette bulamazsiniz anca bulursunuz 21 22 .haftalara cnm