Nuray08 Merhaba kızlar 34 haftalikken doktor randevum var bi aksilik olmazsa 2 hafta sonra gel dicek malum özel fiyatlari sürekli değişiyor 10 gun kontrol suresi içinde gitsem bi sorun olur mu illa 15 gunu doldurulması mi gerekiyor
HurremSultan Nuray08 benim doktorum bu hafta 34 oluyoruz gel dedi. Bundan sonra her hafta geleceksin dedi. Diğer kızımda 34 de hastanede yattım bir gün sonra randevu dusurene kadar doğurdum zaten38 de😅😅 ilk bebehim devlette dünyaya geldi şuan özele gidiyorum
Aleynaerayy22 Nuray08 valla bende dün gittim 2 hafta sonra 2 nst ye baslicaz yanı 32 de gel dedi bende dedim suan 30’um zaten 10 gün dolmadan gelsem olur mu olur dedi sende doktorunla görüş tamam derse oyle yaparsın beni erken başlattı çünkü 28 de 2 haftada bir artık dedi
Ligarbawood 35 ten sonra haftada bir çağırıyor zaten🤗 siz 10 günde bir gidersiniz kontrol olur bir haftası zaten geriye çok kalmıyor bizde 35+2 yiz toplamda sefer daha anca para veririm🤗
Nuray08 Ligarbawood bana 1 ay önce gittiğimde 34 gelirsin sonra 2 hafta sonra sonrada haftada bir demisti bende şimdi haftaya gidicem 10 gun doyamadan gitsem 3 gun için sıkıntı olur mu bilemedim
Sevda87 Doga12345 hafta bir çagırıyo benim doktorum nst ye baglıcak her hafta oda ayrı ücret tabi kide özel olduğu için
Nuray08 mor_menekse gidince sorucam egerki haftaya gel demezse 15 gun sonra gel derse kontrol suresi içerisinde gelsem sorun olur mu diye 4 gun icin tekrar para ödemek istemiyorm açıkçası nst ayrı tabiki onun için para ödüyoruz
Nuray08 HurremSultan simdi 34 gidince ne der bilmiyorm 1 ay önce gittiğimde 34 te gel bi aksilik olmadığı sürece ondan sonrad 2 hafta sonra gelirsin sonrada haftada bir gorusucez dedi oyuzden kafama takıldı
HurremSultan Nuray08 bilmiyorum canım valla. 34 de git olmadı ağrın sizin olunca gidersin. Yani ben 4 hafta gitmedim kızımda randevudan dolayı doğumda gittim😅 şimdi özel hastane bize çok yakın birde ücreti de Cook düşük olunca eşimle hoplaya zıplaya gidiyoruz valla🤭🤭