Havva7120 Minikmucizem199 ya bende sosyal yardımda değerlendirme süreci devam ediyor yazıyor acaba alacakmıyım bugün tam 1 ay oldu başvurmalı daha hiç almadm
Burcu-34 Hsnee neye göre veriliyor acaba destek çalışan alabiliyor mu şartları nedir bana da bilgi verir misiniz ☺️
Hsnee aframoms13 evet canim bu ay zamlı aldık çok şükür çektim sende 450 alıyorsan sanada 1200 yatmıştır
Ummu_gulsevinc Minikmucizem199 e devletten PTT bölümünden görünüyor mu peki sabahtan beri girmeye calisiyorum yoğunluktan dolayı giriş yapamadım birde benim PTT kartım yok nasıl baş vuru yapicam karta
aframoms13 Minikmucizem199 bende 450 alıyordum da ondan sordum zamlı mı aldınız 1 aylık ğcret mi o diye
Minikmucizem199 zeynpeskin e devletten başvuru yapılıyor canım sosyal yardım hizmeti yazın orda çıkıyor
Ummu_gulsevinc aframoms13 ben sosyal destek ön başvuru suna başvuru yapmıştım ama o başvuru dan mi oluyor bilmiyorum sistemede girilmiyor bakmaya çalışıyorum ama yok
Hndnyrgk aframoms13 bende şimd baktım e devlette 950 TL yazıyor ve devam ediyor yazıyor bunu PTT den mi alacağım veya hesabıma nasıl aktaabilrim?
zehra_asmin Zamlı ve çocuk destek bileşeniyle çok yatmış örnek 450 alanlar 850 alıyor + 1.2 çocuklu aileler de 350 aldı