Aysecan0335 Kızlar 6+6 hamileyim ağızda acı tat mevcut tatlı bişey bile yesem geçmiyo sizdede oldumu bu, iştahsızlık da eşlik ediyo buna napsam bilemedim su bile acı geliyo
Hsnee Aysecan0335 aynı ilerliyoruz canım benim ağzımda acımsı tat yok bulantı kusmada yok iştahım kapandı 3 gündür boğazıma kadar doluyum sanki
Zemzems Aysecan0335 geçmiş olsun canm. Hastalanıyor olabilir misin ? Benim de öyle olmuştu. Bende 6+6 hiç belirtim yok ama boğazım da yemek tıkanmış dolmuş gibi hep göğüs hassasiyeti tek var
1072PINAR Aysecan0335 Canım ben de de var ne yesem dişlerimi ve dilimi fircaliyorum.Dil fircasi almanı tavsiye ederim.O tat yüzünden de bulantı oluyor.
Aysecan0335 Hsnee evet sanki dün yediklerim ertesi gün hala boğazımdaymış gibi hiç erimiyomuş gibi hissediyorum bnde 😅
Aysecan0335 Zemzems sağol canım hastalanıyomuyum vilniyorumda ilk gebeliğimdede böyle olmuştu gerçi o biraz daha farklı bi deneyimdi öğrenip hemen kaybetmiştim ama bilemedimki 🤷♀️
Aysecan0335 1072PINAR aklıma geldi öyle yapıyım bende hiç sevmrdiğim bi şey ama napalım minikler için katlanılıyo herşeye
misirveannesi Aysecan0335 benim ilk hamileliğim öyleydi. Ağızda metal tadı kalınca kız olur derlerdi kızım oldu 🙈 denkte gelmiş olabilir smdi 2. Ye hamileyim yine aynısı var. Bakalım nolcak bu sefer
Aysecan0335 misirveannesi misirveannesi yaaa 😊 hadi hayırlısı inşallah 🥰 bende öğrendiğimden beri kız hissediyorum ama hayırlısı sağsağlim olsunda