Ece61 Kızlar bir kaç gündür yatarken otururken sanki bebeğim hareket ettiğinde rahmime doğru tekme atıyor çok net hissedebiliyorum bu neden olabilir fikri olan
Selinu Ece61 bende aynı şekilde hissediyordum sanki ayağını tutsam çekecekmişim gibi 😅 makat duruş olduğu için ayaklarıyla vurmasını çok aşağıda hissediyormuşuz. Baş duruşa geçtiği zaman bu sefer midene midene vuracak ☺️
cansualisa Ece61 kuzum bnmde hep makattııı 27+2 de kanaldaydııı sımdı 29+1 iz bilmiyorum nerelerde😂😂 30+1 de kontrolüm haftaya salı
zeynepaylaipek Ece61 26+4 bende de aynısı dün gece doğacak sandım resmen vajinada oynuyordu ve acı da veriyor bugün Dr daydim bir sorun yok dedi
3babyannesy Ece61 daha 23 haftadayz bugün benimkide öyle haraketleri rahmimde hissediyorum yada heran su gelecek gbi kan gelecek gbi haraket etse oramda hissediyorum rahatsız oldum bugün öyle yatıyorum valla insan bı tedirgin oluyor
Ece61 cansualisa Sağlıklı olsunlarda önemli değil 😌 korkmadım değil ama edepsiz nasıl vuruyor aşağı aşağı
Ece61 zeynepaylaipek İyi bari kötü bi şey olmaması ama bende acı yok çok şükür sanki o orda vurduğunda yada oynadığında vajinam gıdıklanıyor gibi oluyor 😂😂
Ece61 3babyannesy Benimki çok dolaşmaz günde bi kefe belki geliyor aşağı doğru sonra yok iki gün 😂 aşağı uğramıyor hareket ediyor ama