arirangg Kızlar ilk hamileliğimde böyle bir şey oluyordu. Sanki yediğim içtiğim tam mideye kadar inemiyor bir yerde kaıyor gibi bi tıkanıklık. 10. Haftada kürtaj oldum. Şimdi yumurtlama günlerni değerlendirdik bekliyorum. Yine aynı his var. Diyorum acaba hamile miyim. Sizde böyle bir his oluyor mu
femme arirangg ya benım de gecen hafta oyle oldu 3 gun boyunca anneme de dıyorum şuramda bışı var gıtmıyor ne yaparsam, soda ıcıyorum onca sey yok neyse sonradan kendı kendıne gectı. beklıyorum test yapmadım ama boyle bısı belırtı olabılırmıkı ya .s hazısızlık falan odlu sonra ama ne bılım ona baglamak ıstemıyorum
Ilahem arirangg bende oyleydim reglim 2 3 gun faln hecmisdi boyle midemde tas var gibi hiss ediyodum.ama hamile.oldugumda biliyodum cunki reglnden 5 gun once test yapmisdim.
arirangg femme Bence belirti olabilir canım. Çünkü benim hayatımda öyle bir şey ilk defa hamileyken olmuştu. Eşime diyodum ki bir iey yemedm ama yine de sanki şu boğazımda yemek kalmış gibi. Ne içsem gitmiyor. Şimdi bebek istiyorum haftaya regly zamanım. Ve yine öyle oldu
femme arirangg benımde ılk defa oldu , o gun oglen yemegı dışardan yedım dedım herhalde o yuzden boyle oldum, bılmıyorum artık 9 u reglı tarıhım belımde agrıyor boyle yavastan uyusma gıbı, kendımı mı kandırıyorum bılemedım,hakkımzda hayırlısısı
arirangg femme Canım ben hamileydim zaten. bebeğimin kalbi durdu. kürtaj oldum. Ondan sonra ilk kez deniyoruz. İlk hamilelikten önce de 2-3 ay denemiştik
arirangg Ilahem Demek ki bende olmuyor bir tek çok merak etmiştim. Bende de hiç bir şey yememiş olsam dahi boğazımda tıkalı kalmış bir şey aşağı inmiyor gibi. Yine öyle oldum. İnşallah hamileyimdir