ArvenMom 7 haftadan bu yana mide bulantım aşırı vardı şuan 9+2 dün bian da kesildi göğüslerimdeki o hassasiyet gitti böyle olan var mı endişelenmelimiyim korkuyorum 1 düşüğüm var 😕
yagizegemom ArvenMom normal bence bişey olacak psikolojisinden çık o seni daha çok etkiler pozitif düşünmeye bak🌸🙏🏻
Mzgnormann ArvenMom millet dua ediyo geçsin diye sen neyine endişe ediyorsun ki hergün farklı bişeyle karşılaşırsın normal yani
323832 ArvenMom normal canim benimde oyle oldu ama gogus acim arada geliyo gidiyo 16 haftalik oldum bugun gogus acisi ile uyandim mesela
ArvenMom _edakrsu22 emin misin allahım kafayı yiyicek gibi oldum en son perşembe gittim doktor gayet iyi sağlıklı dedi kalp atışlarını 6 haftadan bu yana duyuyorum ama çok kötü hissetim uyuyamadım acaba birşey mi oldu diye
_edakrsu22 ArvenMom eminim canım ben 32+2 günlük hamileyim benimde öyle oluyordu mide bulantilarim 10 haftada bitti 29 haftalık falan iken goguslerimin sisi inmişti sonra birdaha şişti falan yani belirtiler herkeste aynı olmuyor
ArvenMom Mzgnormann herkes farklı birşey yaşıyor evet ilk hamileliğimde hiç yaşamadım bebeğimi kaybettim belirtilerim kaybolunca insan ister istemez düşünüyor malesef .
Omerr_ ArvenMom merak etme bişey olmaz bebeyine, sevin bulantilar bittiyi için)) 6 haftdadir çekiyorum o bulantiyi kusmalari, her gün ay yarın kesilsin diye başima yatiğa koyuyorum((
ArvenMom Omerr_ tabiki çok kötü oluyo insan ama dediğim gibi ilk gebelikte belirtim yoktu öldüğünü öğrendim şimdi kesilince insan şüpheye düşüyor acaba birşey mi oldu diye
Citlembikk ArvenMom bende 10 haftalığım geçen Salı gördüm iyidi maşallah bugün ve dün göğüs hassasiyetim gitti gibi hissediyorum dün gece bende uyuyamadım acaba birşey mi oldu diye bide kasık ağrım da oluyor sonra sabah baktım midem bulanıyor hafif içim rahatladı öyle kusma falan hiç olmadı çok şükür