DerininAnnesi35 y___e negatif maalesef, sonuç çıkmamış değil. Referans aralığını yazmamış sadece. Sizin değeriniz 0.5 ten de küçük ölçülmüş
y___e 4 gün adetim gecikti normalde gecikmez bir sürü belirti var hiç geçikme yaşamamıştım niye adet olmuyorum ki
Esma-99 y___e birçok sebebi olabilir hava değişimi duygusal süreç vs ben 20 gün olmadığımı biliyorım doktora gittğimde yumurtalarımın kiste dönüştüğünü söylemişti biraz daha olmazsanız eper bir kadın doğumcuya gözükürseniz sizin için iyi olur
y___e kaderbylozturk kaç kere yaptım öyle aynı resimdeki gibi çıkıyor ya bekliyordum çünkü belirtilerin hepsi vardı ve adetim hiç gecikmedi 😟😓
yagizegemom y___e eğer adet olmazsan bi kaç gün sonra tekrar ver ben adetim geciktikten 13 gün sonra vermiştim 205 çıkmıştı geç döllenme olduysa çıkmıyo hemen 🙏🏻
y___e yagizegemom bilmiyorum ya moralim bozuldu eşimde diyor yaşadığın belirtiler normal değil bir hastalığın belirtisi hastalık falan var çünkü cidden çok belirti yaşadım özele giderim belki hastalıktan böyle oldu teşekkür ederim 🥺🥺🌸
Yenianne66 y___e belki geç yülselir hani değerin kaç olduğu yazsa yükselme şansın olup olmadığını tahmin eder insan canım istersen birde başka yere git çünkü bazen yanılabiliyorlar 🤗🌺