sr00112 Kızlar ilk kes domates aşerdim öyle böyle değil çok fazla yiyorum sürekli burnuma kokuyor 🤭 benim gibi olan var mı aranızda zararı olmaz değil mi bebeğe
serdemgunes sr00112 bende ilk başlarda cok yiyordum benim de kızım olacak ama siz olun fazla yemeyin sonra tiksiniyorsunuz ben şimdi yiyemiyorum😊
catandgirlmom sr00112 aşerdiğimden mi bilmiyorum kokusu lezzeti o kadar güzel geliyor ki, çeri domates alıp bi oturuşta yarım kilo yiyorum galiba 😂
Alimenur sr00112 ay bende anca domates yiyebiliyprum Ama böyle göklü falan tam kıpkırmızı olmamışları daha çok seviyorum Daha cinsiyet için küçüğüz ama benim içime hep kız doğuyor Ne olur ki
sr00112 catandgirlmom yaaa bende öylee çeri aldım sanki üzüm yiyorum gibi çalışma masamın üzerinde atıyorum ağzıma arada o kokusu inanılmaz güzel geliyo 😂
2baby1moms yengem de hep Domates yedi hamilelği boyunca kızı olsu kızı da tam bir domates hastası çok seviyor yengem rendeleyip ekmek içine koyup yediriyordu şuan 10 yaşında hala da domates yiyior
catandgirlmom Ayy doktor da bana kız olma ihtimali var dedi kesinleşirse domates aşeren herkesin kızı olacağına inanacağım 😂
Minigim38 sr00112 ayy başlarda bende öyleydim ama yiyemedim içindeki asit benim midemi mahvetti. Yiyebiliyorsan bol bol ye🥰kızım oldu 15 günlüğüz şükür 🤲
nilsmomy sr00112 bebişe bir şey olmaz. Bende ilk zamanlar tiksinmiştim asla yiyemiyordum🥲 kızım olacak
Btlklnc sr00112 ayy ne güzel keske domates asersem😂 annem kız kardesıme hamıleyken cok domestes yemıs. Bır görsenız 24 yasında kız hala kıpkırımızı yanakları varr🥹 bebeklıgınden bahsetmıyorum bıle cok tatlı oluyorlar
Neussos Ben de ilk çocuğumda domatesi elma gibi ısıra ısıra yiyordum. Çok seviyordum domates. Benimki erkek oldu. Bir bana çalışmamış bu sistem. .D
tontonhanim sr00112 bende başta çok domates yedim zaten ben küçüklüğümden beri domates hastasıyım gebeliğindeyse çokça yedim ve kızım olucak benimde🤭