Eddakayaa Az önce lavabodan çıkarken peceteye sildigimde kahverengi akıntı ve içinde koyu kırmızı kahverengi gibi sümüksü bi yapı vardı .adet olduğumuzda son günlerinde gelen parça gibi nişan dedikleri olay bumu bilgi verir misiniz 🙏
Eddakayaa AyFa1608 bugün 35+0 olduk dün ağrılarım vardı fakat nstde sancım çıkmadı ama doktor çatı muaneyesi yapmıştı. Bu sabahta böle biseyle karşılaştım
AyFa1608 Eddakayaa anladım canım. Çatı muayenesinden sonra çok oluyor sanırım bu durum. Dikkat et bakalım kendine. Rabbim bi avazda kurtarsın sizi🥲
hunilimom Eddakayaa çatı muayenesinden sonra da olabilir bu tarz lekeler sen yime de kendini ve bebeği takip et bı farklılık görürsen doktora gidersin bir de erken olmuşsun başka bir sebebi mi vardı
Eddakayaa hunilimom leke dünde vardı ama böyle parça gelince korktum biraz. Acilden sancım var diye giriş yapınca doktor yaptı kendi doktorum değildi.
Uzayyyy Yavrum bende 1 aydır o akıntıyı çekiyorum . Ama nişan değilmiş. Ama kişiden kişiye değişebilir . İdrar yolu enfeksiyonu olabilir . Birde dedikleri gibi çatı muayenesinden sonra genelde oluyormuş