edaa1402 @Merveofs hadi ya ben zararı olur diye 5 aydır yemiyorum valla canım da istiyor ama nasıl 😂😂
Merveofs edaa1402 ya açıkçası ben hamilelik boyunca zararlı falan bakmadım ya canım ne isterse yedim içtim hep
dilinkopsunemi-bisus Fast food aşırıya kaçmadıkça yenilebilr ben kendim de canım çok isterse ve yapacak halim yoksa dışarıdan söylüyorum. Ama kendim de yapıyorum daha avantajlı oluyor bide nasıl yapıldığını biliyorum içim rahat ediyor 😄😄
edaa1402 @dilinkopsunemi-bisus 5 aydır kendimi boşa kasıyor muşum ya bende burger çekiyordu canım zararı olur diye yemiyordum korkumdan 😂
edaa1402 @Merveofs bende bazı şeyleri çok kasmadan abartmadan yedim ama burger dışarı ürünü bi de tavuk pişer mi pişmez mi bilemedim ondan yemiyordum hiç 🫢🫢
Merveofs edaa1402 canım valla bence arada bir olduğu sürece sıkıntı yok. He ben arada birden fazlasını yaptım hep yine bir sorunumuz olmadı şükür ama şimdi hakkına girmeyeyim yani ve dışarıdan neler neler yedim hamilesin dile getirmeyeyim de hiç ne bende ne bebisimde sorun olmadı şükür. 3 ay önce de sağlıkla aldım kucağıma 🙏🏼