Binnaz Merhaba bayanlar e bebekten bebek yatağı alan var mı aranızda? Fiyat gayet uygun ama konforu nasıl acaba çok arada kaldım alıp almama konusunda yardımlarınızı rica ederim. Bilgisi olmayanlar aldıkları yatak markalarını fiyatlarını ve yorumlarını yapabilirler mi çok acemiyim 🙈
EmineAyan Binnaz gittigidiyordan 50₺ bi yatak aldım 60x120 ölçüde 5 cm yüksekliği var. Bebek için aşırı konforlu olmaSına gerek yok, omurga gelişimi için yatak kullanılmamalı bile, hele ortopedik yatak hiç kullanılmamalı.
EmelBG Binnaz Yatsan yada yataş ben kendimde yatsandan aldım evlendiğimde yastık yorgan yatağım felan mükemmel tatlım .Çileğin var birde baktım onlarda gayet iyi duruyor .
Ygtzynp EmineAyan yastık dediğini.yatak kullanmayıp ne kullanıcaz havada mı durcak bebek😂😂 aksine omurga sağlıgı için uygun ortapedik yatak lazım
EmineAyan Ygtzynp yatak olmayımca havada mı duruyor. Çocuk gelişimi uzmanıyım, bugüne kadar hiç kimseye ortopedik yatak önermedim. Aksine bebek omurgasının şeklini almayan, özelliksiz sert yatak kullanılmalı. Biraz araştırırsanız, görürsünüz. 😉
Suhus000 Ya eskiden yatak mı vrmıs sanki hepimiz öyle yataklarda yattık yün yatak da tahta beşikde büyüdük çoğumuz şimdi ki çocuklar çok şanslı yeminle
ysmmnk Ortapedik-visco-pamuklu-yün yataklar kesinlikle önerilmiyor, serte yakın sünger yataklar öneriliyor bu konuda bi hayli araştırma yaptım biçok doktora ve bilirkişiye danıştım. Ben de şimdi sünger yatak bakıyorum inşallah uygun bişey bulabilirim.