Ftmysnn Çatı muayenesinde acılmam hiç yokmuş rahimde de yumuşama yokmuş fakat bebeğim bas geliş pozisyonda bu haftada böyle olupta normal doğuran var mı acab
Dogukoo Ftmysnn bende aynı ne yapsam diye düşünüyorum o kadar hurma yedim merdiven yürüyüş squat cart curt hiç mi faydası olmaz en azından 1 cm desin diyodum hiç yokmuş nasıl dogurucam düşünmeden edemiyorum
gulagaci Ftmysnn bende aynı bende kızlar 39+1 bugün kontrol vardı keyfi yerindeymis ne sancı ne bsey ckti açılmaya da bakmadi zaten
Enesyusuf Ftmysnn 40+4 oluyoruz bu geceden itibaren..açılma yok baş geliş benimde yalancı sancılar var ama gerçek yok öylece bekliyoruz ve bu 3.gebelik 🫢
ipeknur2709_ Dogukoo bugün aynı şeyi duydum doktorumdan açılma yok baş aşağıda ama napicam şaşırdım nasıl gelecek bu bebisler😂
Dogukoo ipeknur2709_ yoruyorum kendimi artık durmayacagım sürekli hareket halinde olucam bugun bol bol yürüdüm nstye gitsem sancı cıkar da düzensiz işte ben ona da sancı demem sunu yap kesin dogurursun dese biri hemen yaparım 😄
Dogukoo ipeknur2709_ aslında şey farkettim 😄😄 öksürünce bile sancı cıkıyo 35 40lara 🤭 dene Bi bakalım oluyo mu sende de yoksa sancımı mı artırtıyo benim çözemedim
Efy11 40+4 açılma 1-2 cm sancı yok yürüyüş hurma adaçayı ananas pilates topunda zıplama hala ses yok :))
Ayazn8annesi Efy11 canım sana eğer sancıyla gelmezse sezaryana alalım dedilermi suni vermeden bana direk 40 hafta seni sezaryana alalım dedi de
Ayazn8annesi Bendede açılma var ama bebek tamamen kanala yerleşmemiş dedi doktor 38+5 bende 2 haftada gelmezse 40 da direk sezaryena alalım dedi napabilirm ya acaba sandım falan gelirmi
Efy11 Ayazn8annesi yok bana biraz daha bekleyelim şuan bile suniyle gelir en en son çare sezeryan dedi doktorum 41 e kadar bekleyeceğiz sanırım yani bir kaç gün daha gelmezse suni alacağım açılmam biraz varmış
EAK Ftmysnn ben canım 🙋🏻♀️ ilk oğlumun doğumu üç günde oldu bitti. Doğumdan 3gün öncesinde yumuşama açılma falan yoktu yani
Nurercan Ftmysnn benim de durum aynı. Aynı haftadayız. Bebiş daha kanala inmemiş. Sancı da yok. Perşembe kontrolümüz var bakalım. Bebiş aslında baş aşağı pozisyonda
Kkzm Ftmysnn aslında sancım falan gelmedi bi kere acile gittim midem bulanıyordu bebeğim az hareket ediyor diye 39+5 idi. Gittim bebeğin kalp atışları anormaldi serum verdiler salı günü kontrole geld dedi yani 40. Haftada ben de bir önceki akşam acilden giriş yapayım dedim boşuna sabah sıra beklemiyim gidip yalan söyledim bebeğimin kalp atışlarını hissetmiyorum diye sonra alttan muayene ettiler 1 cm dedi ki eğer böyleyse doğumhaneye alıp orda takip edicez seni girdim orda doktor muayene ederken parmağını sokup açtı kendi eliyle o öyle yapınca kanamam oldu 2 gün bekledim hastanede suyum falan geldi her muayene edişlerinde daha çok açılmasına yardım etmek amaçlı parmakla açtılar bu şekilde
Jerryy Haftayı doldurmuştum hala ne sancım ne açılmam vardı suni ile geldi oğlum bir buçuk yaşında ☺️ şimdi 2.ye hamile olduğumu öğrendim ☺️
Bebetooooooooooo Vajina da Yumuşama için sıcak suya oturun ve zeytinyağı sürün diyorlar bizim de son 26 ,sağlıkla ve su gibi gelsin minnoşlar inşaAllah 🤲🏻
babysthing Benim de birebir aynı gün ve aynı sonuçlar :) Bugün muayeneye gittim ne yumuşama var, ne açılma, ne sancı. Bebek baş geliş pozisyonunda ama kanalda da değil. Bir aksilik olmazsa 42 ye kadar beklemek istiyorum