Yeso59 Kızlar 35 haftaya girdim suyum azmış o yüzden haftamda çok geri değil diye sezeryan yapmak istiyorlar ancak normal doğum istiyorum ama risk olur gibisinden bisiler dediler benim durumda olup doğuran varmi
edaaa17 Yeso59 ablam da bu şekilde normal doğum yaptı çok fazla dikisi oldu doktor sezeryan yapalim zorlanirsin demişti keşke dinleseymis
nur_bebek34 Her hastane farklı der bence devlet mi dedi . Devlette elinden geldiği kadar normal yapıyorlar
Yeso59 berceste5155 ay inşallah canım yaa bende normal yaparım 35 haftaya yeni girdim bekletiyorlar hastanede karar vericeklermis durumuma
berceste5155 Yeso59 benim de doğumda ilk suyum gelmişti ve dikişim çoktu ve zorlandım bebek kendi suyuyla doğmadığı için zorlandın demişlerdi istersen normal olacak diye ısrar etme
edaaa17 Yeso59 38.haftadaydi kontrole diye gitmişti suyu az diye hemen doğuma aldılar suni sanciyla tabi kendi isteğiyle doktoru sezeryan yapalım acı çekme dedi dinlemedi çok da normal iyidir kafasına girmemek lazım bence bu kadar dikiş olduktan sonra bu da normal olmuyor
edaaa17 Yeso59 ben de şu an 36+3teyim bu olay yüzünden normal doğuma karşı çok mesafeli duruyorum nasıl olacak bakalım