El_Ebruli Kızlar göğüsleri küçük olup yani öyle bariz bir şekilde büyümemis olup bebeğini emziren var mı? Biliyorum göğüsün büyüklüğü küçüklüğü sütle alakası yok ama yinede insan merak ediyor işte ya 😑
3babymom El_Ebruli alakası yok komşumun da kuzenimin de göğsü minicikti ama sütleri baya boldu emzirdiler iki yaşına kadar
Asyabuse El_Ebruli göğsü küçük ve minyon kişilerin sütleri daha bol oluyor dedi bir büyüğüm. Benim 1.78 olup daha 21 haftalıkken iki beden büyük takıyor oluşumu hiçe sayarak mükemmel moral vermiş olsa daaa belki bu bilgi sizi rahatlatır 😂
El_Ebruli 3babymom hay maşallah ne güzel yaa inşallah benimde öyle olur. İlk çocuğumda depresyona soktular resmen göğsün küçük sütün yok diye. Sonradan öğrendim alakası yok diye ama işte insanın psikolojisini bozdular bı kere 😭😑🙄
3babymom El_Ebruli bosverin takmayın kafanıza alakası yok önemli olan göğsün süt uretebilmesi ve bebek emdikçe doluyor göğüsten beyni uyaran sinyaller gidiyor ve süt uretimi oluyor sürekli 🌸 benim de gogsum büyük ama sutum bol değil 😞
El_Ebruli 3babymom rabbim arttırsın insAllah🏵️ göğüs ucum da çok yok benim enjektör usulü varmış sanırım, aklımda o var ☹️
3babymom El_Ebruli amin 🌸 valla benim de yok bebeğe tutturmaya caliisyorum elimle cekistiriyorm göğüs ucunu biraz belirginlesiyo bebek emdikce