beyzzsenturkk 29 haftalık olduk dün post acmıstım kasık agrım vardı belime vuruyordu karın agrım mide bulantım vardı buna bağlı mide yanmam ama simdi ishalde eslik ediyor devlete gittik serum verip gönderdiler neyim var bişey demediler uyudum uyandım su an daha kötüyüm özele gitsem detaylı muayane ederler mi bu saatte bilemiyorum napmalıyım hic bisey yiyemiyorum su bile icemez oldum bir anda kötülestim dünden önce cok iyiydim
Rabia_1658 beyzzsenturkk nöbetçi ebe olabiliyor özellerde geceleri bir ara hastaneyi sor ona göre git bnce ve yat kalkma yerinden
Hndnyrgk beyzzsenturkk öncelikle çok geçmiş olsun hangi ilde yaşıyorsunuz? Doktorunuz özel hastanede mi? Eğer devlette ise devlet kadın doğum hastanesi veya üniversite hastanesi gibi yerleri tercih etmeniz daha sağlıklı gibi tani öncelik kendi doktorunuz olmalı
Asyabuse Kadın doğum acile mi gittin normal acile mi canım nerde yaşıyorsun bilemediğimden kadın d acili varsa daha ilgilenirler, özele git veya gitme diyemem ama gideceksende arayıp nöbetçi kadın doğumcunuz car mı diye sor yoksa gitmenin bi anlamı olmaz
beyzzsenturkk Asyabuse normal acile gittim ben pendikte oturuyorum esim isten izin alıp götürdü marmara hem pis hemde kalabalık sıra gelmez dedi sultanbeyli devlete gittik hic bilmediğimden direkt acilden giris yaptım sikayetlerimi söyledim elime serum recetesi tutuşturup yeşil alana gönderdi sancılarım olurdu ama dakikalık olurdu bi dakika iki dakika sonra gecerdi belime vurması korkuttu ben istiyorum ki cocuga baksınlar belki biseyi vardır
beyzzsenturkk Rabia_1658 nöbetçi ebe napıyor peki muayane falan eder dimi ultrasondan falan hic bilgim yok belki biseyi vardır korkuyorum
Dmrbs18 beyzzsenturkk Kartal avicenna umut hastanesinde nöbetçi kadın doğum doktoru oluyor git hemen istersen
Rabia_1658 beyzzsenturkk ben sancıyla gittim nstye bağlayıp alttan muayene etti açılma vs var mı diye 31+5 teydim sancım çıktı ve 1 cm açıklık vardı hemen iğneler haplarla vs durdurmaya çalıştılar daha fazla açıklık olmasın diye şimdi 33+4 olduk sürekli yatıyorum kalkmıyorum yerimden baş aşağı döndüğü İçin baskı yapıyor çok o yüzden yatmamı önerdi doktorum
beyzzsenturkk Hndnyrgk sürekli gittiğim tek doktor özelde kurtköy ersoyda muayane ücretlerine zam geldi diye devlete gidiyoruz ama çok ilgisizler her ay bi doktor değiştiriyoruz belli doktorumuz yok pendikte yasıyorum ben serum yemek değil işte muayane edilmek istiyorum galiba mecbur özele gidicem
Narinsuu beyzzsenturkk benm de geçen haftalarda öyle oldu ama benm daha ufak. Ultrasonda normal dedi ama düşük önleyici iğne de yaptrdi. İshalden dolayı ağrın olabilir dedi gaz vardr dedi bol yoğurt ye dedi anlamadi o da..Allah şifa versin korkmayın
EdaByrc beyzzsenturkk Kurtköy Ersoy’da shabnam hanıma gidiyorum ve çok memnunum lekelenmem olmuştu o kadar rahatlattı o kadar iyi geldiki tavsiye ederim böyle durumlarda en iyisi özel bence
zeynepaylaipek beyzzsenturkk çok uzak sayılmazsınız Süleyman yalçın şehir Hastanesi’nde kadın doğum acil var. Yetişkin acilin yanında hemen. Oraya gidin direkt bu sikayetlerinizle kadın doğum acil den giriş yapın kalabalık olmuyor hiç hemen bakarlar bebekte bir problem görmezse yetişkin acile sevk ediyorlar doğum acilden gectigin için hemen yetişkin acilde bakılıyorsunuz
Asyabuse beyzzsenturkk göztepede süleyman yalçın var orası boş oluyor kadın doğum acili gitmeyi düşünürsen, allah yardımcın olsun inşallah hiçbir şey yoktur
Rabia_1658 beyzzsenturkk adet sancısı gibi çok kuvvetli şekilde belime ve kasıklarıma vuruyordu artık düzenli gelmeye başlamıştı sancılar 10 dk bir şeklinde evet özele gittim doktorumun bilgisi dahilinde o hemen hastaneyle irtibata geçti beni kapıda daha karşıladılar zaten ebe muayene etti yani
beyzzsenturkk Asyabuse sultanbeyli devlete gittim yine en yakını diye alttan muayane edildim bişey yokmus ama sancılarım devam ederse yatış verilebilirmiş onu da eğitim araştırmalar veriyormus