Busra5911 Merhabalar 40 günlük bebeğim var sütüm çok hızlı aktığı için bebeğim sürekli boğulma tehlikesi geçiriyor ve çok aşırı gaz sancısı çekiyor . Emzirmeden önce biraz sağım yapıyorum ama yinede bebeğim emmeye başlayınca süt kendiliğinden hızlıca akmaya başlıyor bir çözüm bulamadım ne yapmalıyım
Beyazeller Busra5911 tecrübeli değilim fakat bildiğim kadarıyla ,sütünüzü sağıp ,iğnesiz bir enjeksiyonla bebeğinize verebilirsiniz .Bebeğiniz bir noktadan sonra kendisi çekmeye başlıyormuş .Ayrıca bu konuyu doktora bir danışmanızda fayda var:)
Nsrn1 Busra5911 bu şekilde meme reddi yaşama ihtimali epey yüksek. Sütünüzü bir kere tamamen sağıp bakın kaç cc geliyor. Sonraki seferlerde yarıya kadar sağım yapıp sonra emzirmeyi deneyebilirsiniz. Bu şu an aklıma gelen bir şey bu arada. Bir de emzirirken memeyi makaslayarak tutun sütün tazyikini azaltır. Aklıma bir şey daha geldi bir memeyi 2 kez emzirin her seferinde 2 memeyi birden emzirmek sütünüzü arttırır ama bir memeyi 2 seferde emzirmek biraz daha sütü ve tazyikini azaltmaya yardımcı olur.
Busra5911 Beyazeller doktora gideceğim fakat randevum 7 gün sonra . Şuan giderek artan gaz sancısı ve emerken sürekli huzursuzluğu var ağlamaya başlıyor emmeye başladığında 🙁 sağdığım halde o çekmeye başlayınca yine tıkanıyor 😕 belki aynı sıkıntıyı yaşayıp çözüm bulan annemiz vardır
Beyazeller Busra5911 çok çektiği için olabilir ya da tutuşla alakalı olabilir diye düşünüyorum .Umarım çözüm bulabilirsiniz :)
Busra5911 Nsrn1 sütü sağıp ne kadar geldiğine bakacağım hemen şuan sizin dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum bir göğüsü 2-3 kez emziriyorum
Nsrn1 Busra5911 bir de bu videoyu bir izleyin derim bu doktoru takip edin bence içerikleri gerçekten çok faydalı 👍