Gunesinannesi Aykutzen evet ilk haftalarda vazgeçilmezin olucak hatta 🤣 40 günlük bebeğim var hala yatıyor
ozgeya Aykutzen 23 günlük bebeğim ilk günden beri kullanıyoruz,ilk zamanlar kendi yatağımıza koyup kullanıyorduk sonra da kendi beşiğine koyup kullanıyoruz.eğimli olduğu için içimiz rahat ediyor,doktorumuz da eğimli yerde yatırmamız gerektiğini söylemişti.
Clover Aykutzen canım ben bşr yatak begenmistim reflu yatagıymıs aynı zamanda bilmiyordum. O kadar dua ettim ki o yatagın o ozelligine. Bebegim ne icse kusuyodu. Bir de sut alerjisi cıktı. kusmalarına bşr de asırı gaz eklendi. Normal duz yattı mı kusuyodu hemen. yatagın egik konuma getirilebilmesi beni bir 5 ay rahat ettirdi. Bence gerekli. Insallah bebeginin hic bir sorunu olmaz. Sen de kullanmazsin ama olursa bu sefer uzulursun neden almadım diye.
nisanisa Bende kararsız kaldım çok tavsiye ediyolar alicaksan da kaymayı engelleyen yastıkli ve kiraz çekirdekli al ben öyle alicam
Anneyimm nisanisa bende cok kararszdk ama alicm kullansliymis kuzenimdevardi istedim onn kizi 7 8 aylik felan oldu yatgnda uyumadgnda bunda uyuyor kullnyrm yoksa verrdm dedi kiraz cekirdekli olmasnn ozelligi nedr tatlim
nisanisa Anneyimm boşver yeni al bence çok kusmuştur ona falan kaç aydir kullanıyo böyle şeyleri yeni al canım. Bu yatağın içinde bi bölme var içinde kiraz çekirdekleri olan bi kese de gönderiyolar bu keseyi ısıtıp oraya koyuyosun bebeği de yüz üstü yatırinca karnına sıcaklık veriyo böylece gazi önlüyo bebek sancılanmiyo canım yani kiraz çekirdekleri sıcak su torbası görevini görmüş oluyo patlayip bebeği yakma riskine karşı yasaklanmış bazı ülkelerde sıcak su torbası çözüm olarak kiraz çekirdeği yapmışlar ve tek sorunu kurtlu çıkabiliyomuş bu kiraz çekirdeği ona dikkat et sadece
Anneyimm nisanisa ben alcm zaten kurtlu cikma ihtimali varsa internete güven olmaz normal almaliyim o zamn dun heryeri altust ettim rwglu yatagi bebek magazalarinda bulamadim netten sipars vericm siz aldnz mi alackmsnz
nisanisa Hani kiraz çekirdekli almicaksan da kaymayı engelleyen yastık kesin olsun çünkü bebek hareketlenmeye başlayınca aşağı kayıp düşüyomuş sürekli
Hellobaby aslihano kiraz çekirdeklerini isitip yatagin altindaki bilmeye koyunca gaz sorunu olmadığını söylüyor kullananlar.
Aykutzen Canlarım hepinize çoook tesekkur ederim almamayı düşünüyordum .şuan fikrim tamamen değişti kesinlikle alıcam cok tesekkur ederim 😊🙏😍