Pinar41 Devlet hastanesinde yaptırılıyor mu detaylı USG bilgisi olan var mı, benim özeldeki doktorum her kontrolde detaylı inceleniyor yinede için rahat etsin yaptır dedi, oyüzden devlette yaptırmak istiyorum.
Yaprak_erdu Yeniheyecanlar25 canım benim ilk gebeliğimi muayene Detaylı ultrason için Doktor İkisi birden oradaydı zaten biri kadın da bir erkekle bir de hemşire vardı
Seda12 Tugbacmnn medarin izmitte de bi hastanesi var genel anlamda memnunmusnz hastane sistemi olarak nasıl
Tugbacmnn Seda12 ben medar a gitmiyorum doktorumun kliniği medar hastanesinin yanındaki binada ama doktorum klinik açmadan önce oradaymış kliniğe yakın diye doğum orada olsa diye sormuştum doktorum önermedi doğumhane kısmı çok iyi değil demişti. Ben dogumu john hopkins de düşünüyorum evime de 7-8 dk zaten benim için daha iyi doktor oraya gelecek bir de doktorla hastanenin anlaşması varmış
Seyrat Tugbacmnn Ergün hoca benim dr um harikadır herşeyiyle güvenilir bilgili alanında başarılı bir dr dur👍👍👍
Tugbacmnn Seyrat sizin doğum ne zaman bizde dün kontroldeydik gerçekten çok iyi bi doktor detaylı ultrason için gitmiştim ilk sonra devamlı gittiğim doktoru bırakıp Ergün hocayla devam ettik yolumuza ☺️
Seyrat Tugbacmnn doğru tercih ben suan gebe değilim 8 haftada kalbi durdu kürtaj oldum inşallah tekrar nasip olur ara ara gidiyorum Ergün hoca ya kontrol için :)