gammzeeaa Regl öncesi agri ve hamilelik öncesi ağrı birbirinden nasl ayırt edilir. İlk hamilelik belirleri nelerdir 😶
poyrazin_annesi28 gammzeeaa Ben ayırt edemedim adet olucam sanmıştım aynı ağrıydı 🙂 Bende ilk belirtiler göğüs sızısı, kasik ağrısı ve son 1 haftadır kafamı yataktan kaldıramıyordum hep uykum vardı 🙂
Bonjouratous gammzeeaa benim ağrım tek taraflı olmuştu gerçekten de benim ağrıyan yerden tutunmuştu. Darısı hayırlı bir şekilde tüm evlat isteyenlere…
gammzeeaa poyrazin_annesi28 suan hepsi var ama uyku hariç diğer Belirtiler regl olmadan önce yaşadıklarımla ayni 😂
ednurr55 Bende şüpheleniyordum çok belirtim çıktı adetime 3 gün kala yaptım yapmadan önceki gece adet olcakmış gibi ağrım vardı dedim adet olcam herhalde sabahta test yapsam mı yapmasam mı amaan o kadar para verdim yapim bari dedim bi baktım hamileymişim 😂😂
ednurr55 gammzeeaa gaz sancısı oldu ishal oldum ama sadece bir gün birde aşırı derecede iştahım açıldı kasığımda batma şeklinde ağrılar oldu önce kısa süreli sonra ani kramplar son günlerde de adetim yaklaşınca adet olcam sandım
_edakrsu22 gammzeeaa normalde de belirtilerimin arasında ayak altı ağrısı olmuyordu ama sinirlilik Halim falan vardı benim adet zamanı midem bulanırdı
gammzeeaa ednurr55 suan adet olcak gibiyim ara ara kramplar giriyor bi haftadir gaz sancısı ki ilk defa yasyorum bir de reglm farklı olarak çok uykum oluyor karnima agri giriyor ayni anda uykum geliyor elimde olsa oracıkta uyuycam 2 gün var eeglime ümitlenmek istemyorm