Derya5866 Dilanky seninde rapor alman gerekiyor canım 28 . Haftaya girdiğinden itibaren raporsuz uçuş yok
Dilanky bebegim2023 Peki doktordan izin rapor tarzı bişey aldınız mı yarın doktora gidip sormayı düşünüyorum fiş bulabilirsem
Derya5866 Dilanky doktorumla geçen ay konuştum hamileliğimde bır problem olmadığı için yarın vereeck raporumu kontrolüm var 😊
Hycnlbklys 36 dan sonra uçamıyorduk sanırım. Öncesi içinde belli bi haftadan sonra uçuş raporu almanız gerekiyor. Havaalanında belgenizi görmek istiyorlar. 2 saatlik uçuş yaptık
Ozlemytncy1 28 ve 32. Haftalar arası doktor raporu şarttır 36. Haftadan sonra doktor raporu olsa dahi uçmanıza izin verilmez. Her havayolu firması için bu geçerlidir.
Dilanky Derya5866 Bende bugün aldım doktor acil mi gitmen dedi bende yok ama istiyorum abimin nişanı var dedim 31. Haftaya yeni girdim nstyede bağladılar bi sorun görünmüyor dedi raporu verdi yarın ucusum var ☺️
Derya5866 Dilanky iyide niye acil mi diye soruyor ne alaka sancin yoksa keyfi istesen bile karisamaz ona doktor şaşırdım bugün bende aldım raporumu çok şükür pazar uçuşum var