Kizlar 37 +1 haftalık hamileyim. Gebelik kolestazindqn dolayı Ankara sehir hastanesi perinetoloji bölümüne gidiyordum. 5 gün yattım orda ve nasıl kötü biyer olduğunu zaten anlamıştım bugün bi kez daha anladım. Normalde gebelik kolestazinda bebek riskte olduğu için en fazla 37 haftaya kafar bekliyorlar bilenler bilir. Benim değerlerim düştü çok şükür hersey normaldi. Bu haftaya kadar hep 37 de alırız diyorlardı. Bende butun hazirliklarimi yapıp.gittim hastaneye 1 bucuk saatlik yoldan geldim. Doktorun yanına girdim tansiyon bakti 13.8 çıktı güzel dedi bebege bakti 3 kilo 200 gram dedi herseyi çok iyi dedi. Ameliyat jcin istemleri yapalım dedi bende bugün alirmisiniz doğuma dedim yok değerlerin dusmus 39 da alirim dedi doktor. Bende hocam bekleyemeyiz gerek varmi riskli degilmi alsanız dedim.yok bekleyelim herseyin normal almaya gerek yok dedi. Tamam hocam dedim. Sonra dediki ama sana yatış verelim.yine dedi neden dedim e zaten 2 haftan kalmış yat hastanede gözlem altında kal ne olcak ki dedi bende kabul etmedim. Kucuk çocuğum var evde hocam eğer doğuma alacaksanız yatayim ama 2 hafta yatamam evde beklerim dedim imza attırdı yatisi kabul etmediğim dair. Sonrada beni EKG yolladı kan idrar verdim nts girdim hepsi sorunsuz çıktı çok şükür. Anestezi uzmanına yolladı dosyalarımi hatırlattı ameliyat için gün alalım dedi tmm dedim hepsini hallettim tekrar gittim doktorun yanına sezaryan defterini getirdi 2 hafta sonrasına gün veri 39+1 e yani. Deftere notlarını yazdı sonra bilgisayardan sisteme giriş yaptı. Sabah 6 gibi acilen giriş yap sezaryana alalım geceden hicbisey yeme ac gel dedi herseyi anlattı. Kararlaştırdık sonra bi dakika ya böyle olmadı ama çok saçma oldu dedi nasıl yani hocam dedim. Sana gün vermeyelim dedi. Neden dedim. E sen simdi yatisi kabul etmedin imza attın kabul etmiyorum diye dedi ben sana ameliyat günü verirsem hastane beni suçlu bulur bunu hastaneye açıklayamam dedi. Kalakaldım.oyle. doktor bana bakıyor ben doktora bakıyorum. E ne olcak peki dedim. Sen her hafta gel kontrole illaki biri alır dedi. Iyide hocam yarım saattir takvimi açtık gün baktik konustuk hersey iyiydi noldu simdi dedim. Yok imza attın yatış kabul etmiyorsun kusurabakma veremem gün dedi. Böylede çok saçma oldu ya sende haklısın kusurabakma dedi. Hocam dalga mı geciyorsunuz dedim yok olur mu öyle şey dedi. Sinirlendim aldım evraklarımi ciktim yanından. Gercekten böyle kötü bi hastane görmedim ya. Tamam büyük bi hastane odaları güzel temiz vs ama içindekiler normal değil asla. Nts de bütün stajyerleri toplamışlar kiz nts yi yarım saatde anca bağladı bebegi bulamadı bide beni korkuttu bebegi bulamıyorum kalp atışı yok doktor muayene ettiği diyor. Yok etmedi kendi kafama göre ciktim geldim. Tecrübeli bi hemşire geldi şak diye buldu bebegi. Maddi durumum olsa özele.gidecegim gerçekten o derece bunaldım yani bu hastaneden.