Azrazerin Nidda544 erkek dendide burda okuduğum şeylerden sonra sevineemedim bile 😕herkes değişiyor yanlış deyip duruyor 20 haftadan çnce inanamıycam galiba 2 kızım var bu arada
Sesao123 Busra111 erkek kendini erken belli ediyormuş kasığında seyirme şeklinde sizde de öyle oldu mu?
Nidda544 Azrazerin valla bana 3 doktor da kıza benziyo dedi iki hafta sonraya bekliyorum bende net değil dediler çünkü emin olalım😊
Busranur38 Nidda544 şuan 12+4benim ki kim görse bana erkek diyor 😍 rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin inşallah 💕
Gulgul 12+4 te detaylı ultrasonda doktor “acabaya yer bıtirakmamış maşallah erkek “ dedi Odadan çıkmadan önce tekrar sordum hocam yüzde kaç erkektir acaba yanılma payı varmı diye “yok %100 erkek” dedi
ozlemrcp76 Bende kasimda gidicem ama cok heycanliyim cinsiyeti sadece alosveris icin merak ediyorum bian once ogrenmek icin ozele gidocem suan 11 haftaligim ama zaman geçmiyor
EbruAA Kızlar 12 de genelde tahminde bulunuyor Dr lar bana 12 de kıza benziyor denmişti 14 te de kıza benziyor dedi 16 da netleşti kesin emin olmak için 16 yı bekleyin derim çünkü değişen çok arkadaşım oldu
mervegedik Nidda544 hanımlar gittiğiniz doktora bağlı öğrenmek benim arkadaşım 9. Haftada öğrenmişti bende yarın ayni doktora gidip öğrenicem inşallah Istanbul pendikte😋
Nidda544 mervegedik ben üç doktora gidiyorum üçü de kıza benziyo dedi ama net değil dedi bekliycem mecbur 16. Haftayi