Aydan- Merhaba kizlar.Biz bu gün tam tamina 17 haftalik olduk Elhəmdulillah.Bu haftaya kadar kendinizde ne gibi değişiklikler gördünüz? İlk hamilelihim merak etdim🙂Bebegini hiss eden varmi bizde bı tık yok anacım 😄
Binnur-cam Aydan- benimde yarın tam 17. hafta olucak insallah cok şükür iyiyiz henüz bende bisey hissetmiyorum herkes soruyo oynamaya basladimi diye yok diyorum klasik hiçmi diye soruyolar 🤣 ara ara kalçam ağrıyo bide serklajlıyım sürekli yatip dinleniyorum alışmaya calisiyorum yatmaya 😊
ikimelekannesi45 Aydan- ben 17 degilim ama bugun 15 oldum ikinci hamileligim hareketleri bugun hissetmeye basladim. Ilk hamileligimde 18.hafta falandi hissettigimde 1 2 haftaya kadar sizinde baslar muhtemelen 😊
sade-Liyaa 16+3 bizde de tık yok her gün soran sorana 😄 uyku durumu tekrar geldi gibi bürde artık sürekli acıkmaya başladım cinsiyeti öğrendiniz mi
Aydan- sade-Liyaa Selam.Evet ogrendik Kızım olucak in sa Allah.Saglikli dogsunlarda bi farkı yok bence kız erkek❤️🤲
AyFa1608 ikimelekannesi45 canım ya post açtım bir Allah ın kulu yazmadı😐 ben 14+6 yım ikinci gebeliğim. Bir haftadır arada bir pıt pıt diye hissediyordum ama dünden beri hiç olmadı. Çok normal demi bu durum salak gibi düşünüp duruyorum 😥 bide sen hiç kramp falan yaşadın mı bazen yatarken sağa sola dönerken karnıma kramp giriyor arada 😐
Aydan- Eylembasakoc Çok şükür bende söylenenlere göre duyuyorumki ikinci hamilelikde daha erkən hiss ediyorlarmis.❤️🤲Saglikla gelsinler in sa Allah
Semanur-51 Aydan- benimde yarın 17 olacak ben yaklaşık bir haftadır hissediyorum kipirdadigini özellikle yatıp dinlenince farkediliyor kasik agrim çoktu baslarda şükür şuan oda kalmadı rahat geçiyor suanlik 😀
Binnur-cam Aydan- ultrosanda yerinde durmayan kurtlu bi kizçeydi doktorum zor muayne etti bakti cinsiyetine simdi bu rahatlik uslu durmak nerden geliyo acaba 🤣
Zel2_ Bende 17 haftama girdim bel ağrim var bebeğin hareketlerini hissediyorum özellikle sağima yatinca
Sibel0812 Zel2_ bel ağrınız kaçıncı haftada başladı biz 13 haftadayız ölücem bel ağrısından bir haftadır bu şekildeyiz 😔
Btlklnc Aydan- 16.haftadan beri hissediyorum suan 17+4 daha da iyi hıssedıyrm 🧿🤤 gülüyorum onun bu hareketlerıne
Gzmm- 17+2 olduk her bir yanıma yatıyorum deniyorum ama asla hissetmiyorum ilk gebeliğim. Eşim de kurcalayıp durma çocuğu diyor çoğu zaman 🤣🤣